nb1.hu

Sokkolt, meglepett, elégedett és elégedetlen edzők

Paks/Pápa – Így látta a meccseket Csertői, Jarni, Lengyel és Benczés.

A szombati NB I-es találkozók közül a Dunaújváros–MTK (0-0), a Honvéd–Diósgyőr (1-1) és a Győr–Nyíregyháza (2-3) mérkőzések edzői értékeléseiről már beszámoltunk (Szivics Tomiszláv kispesti sajtótájékoztatójáról részletesebben is), most következzenek a többiek:

 

Paks–Pécs 2-0

 

Csertői Aurél (Paksi FC): – A jogos kiállítást és büntetőt követően elég sima lett a mérkőzés. Számos gólhelyzetet dolgoztunk ki, még tudtunk gólt lőni, és a helyzeteink alapján akár nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna, de így sem lehetek elégedetlen. Nem forgott igazából veszélyben a győzelmünk, néhány pontrúgásból adódott némi lehetősége a pécsieknek, de komoly helyzetet nem tudtak kialakítani. Újoncot avattunk Lenzsér Bence személyében, övé a jövő, beválogatták az U20-as válogatott bő keretébe, bízunk benne, hogy a szűkítettbe is beverekszi magát.

(Forrás: paksifc.hu)

 

Robert Jarni (PMFC-Matias): – Vukasin Polekszics kiállítása megpecsételte a sorsunkat, ne szépítsük, az a szabálytalanság eldöntötte a mérkőzést. Pláne úgy, hogy a második gólt ajándékba adtuk az ellenfélnek, nagyot hibáztunk hátul. A Paksnak a helyzetei leginkább szögletekből, szabadrúgásokból voltak, ezeken kívül egy-két helyzetük volt, éppen ezért sajnálom nagyon, hogy korán emberhátrányba kerültünk. Reménykedtem, hogy kontrából sikerül gólt lőnünk, plusz erőket szabadított volna fel, sajnos ez nem jött össze. A korai kiállítás sokként érte a játékosokat, ha kaptunk volna még egy gólt, szét is eshettünk volna, de szerencsére nem így történt.

(Forrás: nso.hu)

 

 

Pápa–PAFC 0-1

 

Lengyel Ferenc (Lombard Pápa): – A heti felkészítésünk célja a támadójáték frissítése volt. De nem, és nem megy… A csapat jól játszott, taktikailag sem hagyott semmi kivetnivalót a teljesítménye. Szeretném ezúton is megdicsérni a játékosaimat, mert rendkívüli körülmények között álltak helyt. Valamennyien tették a dolgukat, és a játék képe alapján nem is érdemeltünk vereséget. Ezúttal másféle formációban, a támadásokban más játékosokkal kísérleteztünk, ez is eredménytelen volt. Szerencsére még van javítási lehetőségünk, és hiszek benne, hogy az elvégzett munkának előbb-utóbb gólképességben és eredményben is kamatoznia kell.

(Forrás: nso.hu)

 

Benczés Miklós (PAFC): – Teljes joggal számítottam nagyon nehéz mérkőzésre. Küzdelmes találkozó volt, ahol a döntetlen talán igazságosabb eredmény lett volna. A pápai csapat sokat tett azért, hogy megszakítsa gólképtelenségét. A találkozó előtt játékrendszert váltottunk, öt védővel – három belső védővel – küldtem pályára a csapatot, ami eredményesnek bizonyult. Meglepett Lengyel Ferenc azzal, hogy a remekül fejelő, rendkívül veszélyes Popinra ma csak csereként számított. A fegyelmezett védekezésünknek köszönhetően sikerült levédekeznünk a hazai csapat összes rohamát, de gratulálok az ellenfélnek, mert nagyon kellemetlen pillanatokat okozott nekünk a kapunk előtt.

(Forrás: pfla.hu)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC