nb1.hu

Sidibe idénye valószínűleg, Bouadláé biztosan vége

Debrecen – A Loki kapusát, Nenad Novakovicsot ma operálják meg.

Több debreceni játékos megsérült a Ferencváros elleni bajnoki mérkőzésen, van, aki ebben a szezonban már nem játszhat – adta hírül a dvsc.hu.

 

Itt elolvashatjátok a mérkőzés összegzését. És a meccs összefoglalóját látták már? Itt megtekinthetik!

 

Ibrahima Sidibe valószínűleg részleges belső oldalszalag-szakadást szenvedett. További vizsgálatok várnak még rá, de ha beigazolódik a diagnózis, akkor a szenegáli támadó ebben a szezonban már nem léphet pályára.

 

Szintén véget ért a szezon Selim Bouadla számára, ugyanis a bal combhajlítója elszakadt, és három hét pihenő vár rá.

 

(fotó:dvsc.hu)

 

Nagy Zoltánt lekönyökölték a mérkőzésen, bevérzett az alsó szemhéja. Szakály Péternek az Achillese sérült meg, de néhány nap pihenő után folytathatja a munkát. Korhut Mihálynak a bokáját találták el, de holnap már ő is csatlakozhat a többiekhez. Igor Morozov a gyomrával bajlódik, rá is várnak még vizsgálatok.

 

Ami a korábban megsérült játékosokat illeti, Lázár Pált – aki két hete, az egyik edzésen szenvedett porcsérülést a térdében – meg kell műteni, így ebben a szezonban már ő sem játszhat, mint ahogy Nenad Novakovics sem. Az érproblémával küszködő szerb kapust ma operálják. Kulcsár Tamásnak a vádlija fájt, de hétfőn elkezdhette a munkát, és további jó hír lehet a Loki drukkereinek, hogy a hosszú sérüléséből felépült Zsidai László is a csapattal edzhet már.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC