nb1.hu

Pazar meccsen fordított a DVSC Kecskeméten

Kecskemét –Első tavaszi vereségét szenvedte el a KTE.

Az OTP Bank Liga 23. fordulójának a nyitómérkőzésén a tavasz meglepetéscsapata, a Kecskemét hiába szerzett vezetést a Debrecen ellen, végül elszenvedte első tavaszi vereségét.

 

Kiválóan kezdődött az összecsapás, hol az egyik, hol a másik oldalon adódtak lehetőségek, magyar pályán ritkán látható iramot produkáltak a küzdő felek. A játék sava-borsára, a gólra sem kellett sokáig várnia a Széktói Stadion publikumának, a 18 esztendős Szalai passzát a 17 éves Kitl Miklós értékesítette egy kontrát követően. Azonban nem sokáig örülhettek a lila-fehér csapat szurkolói, ugyanis Bódi Ádám hatalmas bombagólt ragasztott Tujvel kapujába. A folytatásban sem vettek vissza a csapatok, továbbra is nyílt, lüktető játék volt a pályán, további helyzetekkel, ám az első félidőben újabb gól már nem esett.

 

(fotó:kecskemetite.hu)

 

 

A második játékrész első szakasza egyértelműen a Debrecené volt, a Loki teljesen a kapuja elé szögezte a Kecskemétet, jóval többet birtokolt ekkor a labdát. A nyomásnak a 62. percben meg is lett az eredménye, a Bódihoz hasonlóan az első szezongólját szerző Aleksandar Jovanovic fejjel és a kapufa segítéségével talált a hálóba. Bekő Balázs a bekapott gól után cserékkel próbált frissíteni a csapatán, de ez sem hozta meg a várt változást, a Loki nem ült rá az eredményre, így továbbra is irányította a találkozót. De sem a DVSC, sem a KTE nem tudott újabb gólt szerezni, így a Debrecen fontos sikert aratott, míg a Kecskemét elszenvedte első tavaszi vereségét.

 

Kecskemét – Debrecen 1-2 (1-1). A mérkőzés részletes tudósítása a linkre kattintva olvasható!

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC