nb1.hu

Paks-Bp. Honvéd: támadójáték nélkül – VIDEÓ

Paks – Nagy küzdelem, kevés helyzet, sok hiba az atomvárosban.

A nemzetközi kupaszereplésért hajtó Paks a kiesés ellen menekülő Budapest Honvédot fogadta az atomvárosban az OTP Bank Liga 26. fordulójának nyitó összecsapásán.

 

A találkozó tapogatózó játékkal kezdődött, egyik csapat sem mert igazán kinyílni. A folytatásban is sok volt a hiba, az eladott labda mindkét oldalon, egy-két kisebb helyzetet lehetett csak feljegyezni, igazán komoly lehetőség nem alakult ki, talán Kecskés Tamás távoli lövése után tapsolhatott a publikum. Az első félidő utolsó tíz percét megnyomta a Bp. Honvéd, egyértelműen a Paks fölé nőtt, de gólt nem sikerült neki sem szereznie.

 

(fotó:nb1.hu/archív)

 

A második játékrész elején visszaállt a Paks a saját kapuja elé, a Honvéd próbált előre menni, szemmel láthatóan számára volt fontosabb a három pont megszerzése, ennek érdekében Marco Rossi gyorsan kettős cserét hajtott végre. A cserék annyiban mindenképpen segítettek a vendég együttesen, hogy még támadóbbá vált, azonban a helyzetek kidolgozásával továbbra is bajban volt a piros-fekete csapat, de a Paks kontrái se tartogattak magukban sok veszélyt. Ezen tények tudatában nem meglepő, hogy nem esett gól végül az összecsapáson – ez a két csapat kilencedik döntetlene -, így a Honvéd továbbra is nagyon nehéz helyzetben várja a folytatást.

 

Paks-Budapest Honvéd 0-0. A mérkőzés részletes beszámolója a linkre kattintva olvasható!

 

[video:https://youtu.be/BjMFLjH1YGM width:610]

 

 

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC