nb1.hu

MTK-ziccerek maradtak ki a pályán és a táblázaton is

Budapest – Csikiék gólarányt javíthattak volna, de a KTE kihúzta 0-0-val.

A Videoton 14 éve várt debreceni (bajnoki) győzelme nem csak a bajnoki cím tekintetében volt fontos, de ziccerbe hozta az MTK-t is. A kék-fehérek egy győzelemmel 7 pontra hizlalhatták az előnyüket a címvédő DVSC előtt, ami négy fordulóval az NB I vége előtt már-már a dobogós helyezést ígéri. Mégsem így alakultak a dolgok.

 

Fotó: kecskemetite.hu (archív)

 

Garami József csapata a kispesti „albérletben” a sérüléséből visszatért kulcsemberrel, Kanta Józseffel megerősödve fogadta a hatodik Kecskeméti TE-t. Bekő Balázs csapata várakozáson felüli szezont fut, de az utóbbi négy meccsén csak három döntetlent hozott össze, és bár Radoja fejesénél akár a vezetést is megszerezhette volna, az első félidő MTK-s helyzetei alapján úgy tűnt: ennél többre most sem lesz sok esélye.

 

Igen ám, de Csiki rossz lövései (az első és a második félidő vége felé is), majd a fordulás után Tujvel ölébe fejelő Torghelle elrontott ziccere és kontrája után már az volt a kérdés: nem bosszulja-e meg mindezt a foci?

 

Ha a gól nem is igen volt benne a kecskemétiek szórványos támadásaiban (annál inkább a játék tördelése, és a Horváth-Szkopljak afférnál is számon kért Karakó sporttárs által hagyott időhúzás), de az újabb módi szerinti döntetlenjét kihúzta a KTE.

 

A 0-0-val az MTK a pályán számos, a tabellán egy nagy ziccert hagyott kihasználatlanul.

 

 

MTK–Kecskemét 0-0. Az élő közvetítést ide kattintva olvashatja el!

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC