nb1.hu

Mészöly Géza szerint játékban felülmúlták a Győrt

Győr – Miriuta László: ez már pedagógiai feladat.

Mint arról beszámoltunk, a Győr az öt gólt és kiváló játékot hozó összecsapáson a kiesés szélére sodorta az immár a Mészöly Géza által irányított Haladást. A találkozót követően a kéz vezetőedző értékelte a látottakat.

 

Mészöly Géza (Haladás): – Nagyon sajnálom a csapatot, mert nagyot produkált a mai estén. Védekezésben sajnos nagy hibákat követtünk el, ezeket pedig kegyetlenül kihasználta a Győr. 1-1-es állásnál mi szerezhettük volna meg a vezetést, ez nem sikerült, ráadásul mindkét félidő elején gólt kaptunk. Az eddigi legjobb teljesítményét nyújtotta az ETO, amely nagyszerű csapat, így sokat elmond, hogy sikerült felülmúlni, de sajnos a gólhelyzeteket nem használtuk ki.  

 

(fotó:vaol.hu)

 

Miriuta László (Győr): – Csak gratulálni tudok a csapatomnak. Az egyik szemem most nevet, a másik viszont sír, mert itt a vége. Megint el kell mondanom, hogy nagyon sajnálom a szurkolókat. Nagyszerű mérkőzést játszottunk, mindkét oldalon sok lehetőség adódott. Összességében megérdemelten nyertünk. Nem egyszerű a helyzet, van még három meccs, viszont ez már nem edzői, hanem pedagógiai feladat lesz.

 

A bajnokság jelenlegi állását itt érheti el!

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC