nb1.hu

Mátyus és a Szpari nem foglalkozik a licencüggyel

Nyíregyháza – A jelszó: csak a meccs és a szakma!

A kieső, 15. helyen álló, de NB I-es klublicencet kapott Haladás otthonában lép pályára pénteken az MLSZ-bizottság elsőfokú döntése alapján NB III-ra ítéltetett Nyíregyháza Spartacus. Az NB I 28. fordulójának nyitómeccse előtt nem a legideálisabb tehát a – pályán elért eredményei alapján – már biztos bennmaradó Szpari felkészülése.

 

Még akkor sem, ha a klub szerdai közleménye szerint a nyírségiek bíznak is a másodfokú döntésben, és így az élvonalbeli folytatásban.

 

Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu

 

Pozitívan tekint a jövőbe Mátyus János vezetőedző is, akinek a vezetésével már ma elutazott Bükfürdőre a csapat, hogy aztán a mérkőzés napján vegye az irányt Szombathelyre.

 

A szövetség tegnapi döntése után most mindenki a jövőről kérdez. Mi próbáljuk kizárni a külső körülményeket, csak a mérkőzésre koncentrálunk, és a szakmával foglalkozunk. Tegnap természetesen beszéltem a játékosokkal, elmondtam nekik, amit tudok az ügy hátteréről, és ez alapján mindenki bizakodó. Reméljük, megoldódik a probléma és győz az igazság, azaz jövőre is NB I-es csapat lesz a Szpari – idézte a klub honlapja Mátyus Jánost.

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC