nb1.hu

Más pályákat is figyelnie kell az NB I-ért a DPASE-nak

Paks – Csertői: i-re a pontot, Artner a végsőkig küzd.

A Dunaújváros nehéz helyzetben van a 30. forduló előtt a bennmaradás kiharcolását illetően. A DPASE-nak kevesebb győzelme van, mint a Puskás Akadémiát fogadó Szombathelynek, így csak akkor előzheti meg vetélytársát, ha több pontot szerez nála. A Honvéd három ponttal előzi meg Artner Tamás együttesét, így a fővárosi gárdára csak az esetleges Pápa elleni veresége esetén érdemes figyelni.

 

„Az utolsó meccsre készülünk a szezonban, amivel szeretnénk feltenni a pontot az i-re. Célunk a jelenlegi, tehát az ötödik helyünk megtartása, valamint a szurkolóink megörvendeztetése egy győzelemmel az idei bajnokság búcsúmeccsén. Szépen szeretnénk elköszönni tőlük, hogy a nyári szünet után ismét teljes elánnal vessék bele magukat a buzdításunkba. Ha visszatekintünk, akkor elmondható, hogy óriási teljesítmény a srácoktól ez a jelenlegi ötödik hely. Bízom benne, hogy ebben a pozícióban is zárjuk a bajnokságot, ami igazán kiváló eredmény lenne! Ennek elérése fog lebegni a szemünk előtt, mikor szombaton pályára lépünk a Dunaújváros ellen” – mondta Csertői Aurél, a Paks edzője a paksifc.hu-nak.

 

(fotó:nso.hu)

 

A DPASE trénere, Artner Tamás a klub honlapjának elárulta, hogy továbbra is bízik a bennmaradásban.

 

„Nagy teljesítmény az, hogy az utolsó forduló előtt még versenyben vagyunk a bennmaradást jelentő helyért. Ezt ez a csapat kiharcolta magának. Egyet sajnálok, mégpedig azt, hogy az új szabályok miatt nem mi állunk jobb pozícióban ellenfelünknél. Ezt sajnos a diósgyőri meccs után kiadtuk a kezünkből. Most egálban vagyunk, és bízom abban, hogy bennmaradunk a legjobbak között. Egy nagyszerű csapathoz megyünk vendégségbe, de jó formában vagyunk ahhoz, hogy pontot, vagy pontokat tudjunk szerezni. A bátorsággal eddig sem volt gond, a kapu előtti koncentrációra kell jobban figyelni. A Paks kitűnő, egységes csapat, akik ellen nehéz játszani. A körülményekkel és velük is meg kell keményen küzdenünk. Maximálisan fel fogunk készülni, a végsőkig a mérkőzésben kell maradnunk.”

 

OTP Bank Liga, 30. forduló

Paks-Dunaújváros

Paks, szombat, 19.00

Jv: Szilasi Szabolcs

 

A mérkőzést élőben, online közvetítjük!

 

Az OTP Bank Liga állása itt érhető el!

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC