nb1.hu

Ma bajnok lehet a Videoton és a Chelsea is

Budapest – A Pécs és a Fradi a Vidi keze alá játszhat.

A német Bundesliga (Bayern München) és az olasz Serie A (Juventus) után, ma újabb európai topligában, az angol Premier League-ben, és mindenekelőtt a honi NB I-ben (OTP Bank Liga) is eldőlhet a bajnoki cím sorsa.

 

Fotó: vidi.hu

 

Utóbbinál csak idő kérdése, hogy a pazar szezont produkáló, szombaton 14 év után Debrecenben is nyert Videoton teljesítményére mikor kerül föl a korona. Ha a második Ferencváros ma nem nyer Pécsett (PMFC-Matias–FTC, 18.30, Sport 2 – a mérkőzésről élő, szöveges tudósítást adunk!), akkor a fehérváriak előnye már behozhatatlan lesz.

 

Ellenben, ha a Fradi begyűjti mindhárom pontot a bennmaradásért küzdő pécsiek otthonában, akkor 4 fordulóval a vége előtt 11 pont lesz a két élcsapat között. Ez esetben már valóban csak Juhász Rolandék saját kezében lesz a döntés: jövő vasárnap Pakson lép pályára a Vidi, míg az FTC a DVSC-t fogadja.

 

Ami az angol élvonalat illeti, ott az első helyezett Chelsea feladata egyszerű: amennyiben a Stamford Bridge-en ma legyőzi a Crystal Palace-t (14.30, Digisport 1), akkor behozhatatlan előnyre tesz szert a riválisokkal szemben.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC