nb1.hu

Kis meglepetés: új jelölt is van Szentes utódlására

Szombathely – Még négyen esélyesek a Haladás kispadjára. 

Szentes Lázár menesztése után egyelőre nincs új vezetőedzője a Szombathelyi Swietelsky-Haladás labdarúgócsapatának. A késő délutánra összehívott rendkívüli taggyűlésen – melynek fő napirendi pontja természetesen a sürgős „edzővadászat” volt – a tulajdonosok felhatalmazták Tóth Miklós ügyvezető igazgatót, hogy tárgyaljon a jelöltekkel.

 

Fotó: haladas.hu

 

Neveket nem szeretnék mondani, de nagyon remélem, hogy mihamarabb bemutathatjuk az új trénert – mondta a haladas.hu-nak Tóth Miklós.

 

Korábban az nb1.hu-n is beszámoltunk arról az öt szakemberről, akik esélyesek voltak Szentes utódlására, a klub hivatalos honlapján megjelent névsor azonban valószínűleg pontosabb ennél (mégiscsak nehéz ennél közelebb lenni a hírforráshoz).

 

Eszerint tehát Horváth Ferenc, Kuttor Attila és Véber György mellett (ők szerepeltek az előző, ötfős listában is, ahonnan azonban most már kimaradt Pintér Attila és Mészöly Géza), új jelöltként szóba került Kis Károly is. Jelenleg tehát négyükből kerülhet ki az NB I-es tagsága megőrzéséért küzdő Haladás új vezetőedzője.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC