nb1.hu

Király: nem valamelyik osztályba, a Haliba igazolok

Szombathely – A kapus évekkel ezelőtt hozta meg a döntést.

Király Gábor az angol másodosztály küzdelmeinek végeztével befejezte a 18 éve tartó légióskodást, a Hertha, a Crystal Palace, a West Ham, az Aston Villa, a Burnley, a Leverkusen, az 1860 München és a Fulham után a korábbi csapatához, a Haladáshoz vezet az útja, amelyhez akkor is jön, ha a szombathelyi klub kiesne az élvonalból.

 

„Évekkel ezelőtt hoztam meg azt a döntést, hogy a légiós évek után a Haladásnál folytatom a pályafutásomat, és azóta folyamatosan készültem a hazatérésre – mondta az mlsz.hu-nak a tapasztalt kapus. Szorítok azért, hogy a csapat meghosszabbítsa élvonalbeli tagságát, de nem attól tettem függővé a hazatérést, hogy melyik osztályban szerepel a csapat, én nem valamelyik osztályba igazolok, hanem a Haladásba, függetlenül attól, hogy éppen hol játszik a csapat.

 

(fotó:mti)

 

Rengeteg motivációt jelent, hogy ismét a Hali színeiben játszhatok, aki ismer, tudja, hogy ugyanúgy fogok küzdeni, mint bármelyik külföldi csapatomban. Szombathely a szülővárosom, az otthonom, itt nőttem fel, huszonegy éves koromig itt is futballoztam, nem is volt kérdés, hogy itt szeretném befejezni profi pályafutásomat” – tette hozzá Király Gábor.

 

Péntek este tehet nagy lépést a Nyíregyháza ellen a Haladás a bennmaradás felé.

 

 

 

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC