nb1.hu

Kilenc emberrel ponttal távozott a Loki Pécsről

Pécs – Mihelic: két perc, két sárga, Sidibe-karate, PMFC-helyzetek.

A nemzetközi kupaszereplésre jogosító szereplésért küzdő Debrecen a tavasszal eddig jól szereplő Pécs otthonába látogatott az OTP bank Liga 22. fordulójában. A Pécs számára a kiesés elleni küzdelem miatt volt fontos a három pont megszerzése, míg a Loki nem akart leszakadni a dobogótól.

 

A találkozó bátran kezdte a Pécs, az első negyedóra után adódtak is jó lehetőségei a mecsekaljai csapatnak, de rendre elpuskázta azokat, míg a DVSC nem igazán tudott felpörögni, komoly lehetősége nem akadt.

 

(fotó:dvsc.hu)

 

A második játékrész eleje sem hozott sok változást, inkább a középmezőnyben gyűrték egymást a csapatok, kisebb lehetőségek mindkét oldalon adódtak, de a gól csak nem akart megérkezni. Húsz perccel a találkozó vége előtt Mihelic két perc alatt szedett össze két sárga lapot, így mehetett idő előtt zuhanyozni, ez pedig nagy esélyt adott a Pécsnek.

 

A Loki jól védekezett a találkozó hajrájában, így a piros-fekete gárda nem tudott élni az emberelőnnyel, ez pedig azt jelentette, hogy lefújást követően maradt a gólnélküli döntetlen – Sidibét az Uzoma ellen elkövetett ”karate”rúgásáért még kiállította a játékvezető -, amellyel talán most a Debrecen lehet az elégedettebb.

 

Pécsi MFC – Debreceni VSC 0-0

Kiállítva: Mihelic (70.), Sidibe (92.)

Pécs, PMFC Stadion, 1000 néző V: Németh Á.

 

Pécsi MFC: Poleksics – Pauljevics, Balogh Béla, Causic, Uzoma (Tadajevics 92.) – Horváth (Fröhlich 72'), Weitzer – Szatmári, Márkvárt, Rácz (Kővári 80') – Makriev

Debreceni VSC: Novakovic – Jovanovic, Mészáros, Brkovic, Korhut – Mihelic, Varga, Bouadla (Bódi 76'), Szakály – Sidibe, Tisza (Kulcsár 46')

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC