nb1.hu

Két év alatt újra az NB I-be jutna az ETO

Győr – Az ETO Parkban játszana tovább a csapat.

Az ETO labdarúgócsapatának új gazdája lesz az ETO Futsal Kft., amelynek ügyvezetője, dr. Drucskó Zoltán először nyilatkozott a terveiről és az elképzeléseiről. Az ügyvezető többek között elmondta a kisalfold.hu-nak, a cél az, hogy két év alatt újra az NB I-be jusson a Győr, de tudomásul kell venniük, ezt sok minden befolyásolhatja, de azt is elárulta, hogy az ETO Parkban játszanék továbbra is a mérkőzéseiket.

 

„Ha jól mennek a dolgok, akkor két év alatt, de tudomásul kell vennünk, ezt sok minden befolyásolhatja. Mindenesetre a céljaink egyértelműek, szeretnénk, ha a lehető leghamarabb első osztályú lenne az elsősorban győri fiatalokra épülő csapat. Ennek függvényében jövőre cél a második vonal”.

 

„Elkészült az előzetes költségvetés, amely megítélésünk szerint kiegyensúlyozott működést fog biztosítani, illetve folyamatosan tárgyalásban állunk a lehetséges támogatókkal is. A költségvetés a nevezések elfogadása után, valamint a lehetőségeink ismeretében kerül majd elfogadásra. A lehetséges támogatókról, amíg az egyesület működésével kapcsolatos minden részlet nem tisztázódik, úgy gondolom, korai beszélni.”

 

(fotó:kisalfold.hu)

 

„A centerpályán szeretnénk megrendezni a mérkőzéseket, de természetesen ennek költségvonzata van, amelynek számszaki része még nem ismert számunkra. Remélhetőleg siker koronázza az önkormányzat ez irányú elképzeléseit. Az indulási jog átadása során már megkezdődtek a vagyonfelügyelővel az erre irányuló tárgyalások.”

 

„Egy öt- éves, visszamérhető fejlesztési tervben gondolkodunk, amelynek a részletei kidolgozás alatt állnak. A szakmai stáb e fejlesztési terv irányvonalai mentén kerül kialakításra, és a régi érdemek mellett a befektetett munka, a megújulásra, a tanulásra való fogékonyság is döntő lesz. Vallom, megfelelő eredményeket csak minőségi munka és megfelelő szakmai felkészültség mellett lehet elérni. Magyarország legsikeresebb városának támogatásával ez a projekt sikerre van ítélve. Remélem, elmondhatjuk nemsokára, hogy a jövő focija Győrben épül!”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC