nb1.hu

Joan Carrillo boldog és már Bajnokok Ligájára koncentrál

Székesfehérvár - Bekő Balázsnak fáj a szíve, de ilyen a futball.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a már hetek óta bajnok Videoton 1-0-ra legyőzte licencproblémákkal küzdő KTE csapatát. A két tréner a mérkőzés után értékelte a találkozót a párharcot közvetítő Duna TV kamerája előtt.

 

 

Joan Carrillo, a Videoton vezetőedzője: – Végtelenül elégedett vagyok a játékosaimmal, de ez elmondható az egész szezonról. A bajnoki címhez egytől egyig mindenki hozzájárult, a mai mérkőzésen kitett magáért a csapat, győzelemmel búcsúzunk Sóstótól. Boldog vagyok itt, még egy év hátravan a szerződésemből. Jó szezont zártunk, kitűnő eredményeket értünk el. Most már a következő szezonra és a Bajnokok Ligájára koncentrálok. Nikolics kisebb sérüléssel bajlódott, rengeteget játszott, ami fáradtságban mutatkozott meg. Szerettem volna lehetőséget adni azoknak, akik kevesebbet játszottak.

 

Bekő Balázs, a KTE vezetőedzője: – Rengeteg fiatal játszott, jó benyomást tettek, szimpatikusan küzdöttek, hajtottak, mentek és csinálták. Fáj a szívem, hogy el kell hagynom Kecskemétet, de ilyen a futball, az ember kitölti a szerződését, és így alakulnak a dolgok. A Diósgyőr irányítása nagy kihívás lesz, de ezek éltetik az embert.  A mérkőzés részletes beszámolóját itt olvashatod el! Az OTP Bank Liga állását itt tekintheted meg! 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC