nb1.hu

Így ikszelt Vidi-aranyat érőn a PMFC a Fradival – VIDEÓ

Pécs – Bónusz: a szombati „fantommeccsek” összefoglalói.

A 26. forduló vasárnapi zárómérkőzésén a bennmaradásért küzdő PMFC-Matias fordulatos találkozón 2-2-re végzett a Ferencváros ellen (ezzel a Fradi-pontvesztéssel vált biztossá a Videoton bajnoki címe).

 

A mérkőzés összefoglalója:

 

[video:https://youtu.be/ZkfHVS1auow width:610]

 

Nagyon nehéz és intenzív mérkőzés volt – idézte a fradi.hu Thomas Dollt, az FTC vezetőedzőjét. – Jól kezdtük a mérkőzést, hamar vezetést szereztünk. Talán elhittük, hogy ilyen könnyű lesz a meccs a továbbiakban is. Ehelyett két komoly hibát követtünk el, és máris hátrányban voltunk. Pozitívum, hogy sikerült felállnunk, és egyenlítenünk. A Pécs ma jobban harcolta meg a párharcokat. Az átütő erő ma hiányzott belőlünk, részben a nehéz felkészülés miatt. A Pécsnek gratulálok, nyilvánvalóan megérdemelték az egy pontot. Nekünk is el kell ma fogadnunk ezt az eredményt. Látnunk kellett, hogy nem minden megy könnyen a maga útján, és úgy gondolom, hogy ez az eredmény felébresztette a csapatot. Összességében nem tehetek ma szemrehányást a fiúknak, de tudunk ennél jobban is játszani. Természetesen a győzelem volt a cél, de egy jó sorozatba is becsúszik olykor egy-egy ilyen mérkőzés.

 

Az MLSZ TV segítségével megmutatjuk a szombati „fantommeccsen” helyzeteit és góljait is. A Haladás-Dunaújváros (1-4) és a PAFC-Nyíregyháza (1-2) összecsapásokat nem közvetítette egy televízióadó sem (ennek ellenére, a szombathelyi 2436-os és a felcsúti 1358-as nézőszám sem azt támasztja alá, hogy a tévéadások tartják távol a szurkolókat a lelátóktól).

 

Haladás-Dunaújváros:

 

[video:https://youtu.be/C6sxvfSYsAI width:610]

 

PAFC-Nyíregyháza:

 

[video:https://youtu.be/qNDXEsvZJA4 width:610]

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC