nb1.hu

Ibrahima Sidibe: Nem volt szándékos a mozdulatom

Debrecen – „Nem olyan vagyok, aki csak úgy belerúg valakibe.”

A DVSC-TEVA hétvégén gólnélküli döntetlent játszott a Pécs otthonában. A találkozó végén támadónkat, Ibrahima Sidibét kiállította a játékvezető az ellenfél tizenhatosán belül történt szabálytalansága miatt.

 

Egyáltalán nem volt szándékos a mozdulatom az ellenfél játékosa felé, nem akartam megrúgni Eke Uzomát. Pályafutásom alatt soha nem kaptam még rögtön piros lapot, nem az a fajta ember vagyok, aki csak úgy belerúg valakibe – mondta a Hajdú-bihari Naplónak Ibrahima Sidibe. – Bóditól kaptam egy indítást, lekezeltem a tizenhatos vonalán, majd kapura lőttem. A lövést blokkolták a védők, a labda Szakályhoz pattant, aki szintén lőtt. Egy hátvéd belelépett a labdába és az felém pattant, nem néztem, hogy jön-e valaki, csak a labdára és a lövésre koncentráltam. A kapáslövésem a labda helyett a védekező játékost találta el. Érzésem szerint maximum sárga lapot ért ez az összeütközés, hiszen részemről semmi szándékosság nem volt, hogy az ellenfelet rúgjam meg.

 

 

A szenegáli támadó a 0-0-s döntetlennel végződött mérkőzésről is elmondta a véleményét.

 

– A meccsen nekünk is kevés helyzetünk volt, de legalább volt. Mielőtt piros lapot kaptam, előttem is adódott gólszerzési lehetőség, ezt megelőzően pedig Szakály hagyta ki a mérkőzés helyzetét. A találkozó végig nyitott volt, a küzdelem dominált inkább a pályán. Végig gondot okozott, hogy nem tudtuk birtokolni a labdát. 

 

A csatár elmondta továbbá a Naplónak, hogy a pálya közel sem volt ideális talajú, amelyen nehéz lekezelni a labdát. Beszélt még a pécsiek játékstílusáról: egy védekező csapatról van szó, amely leginkább kontrákból igyekszik gólt szerezni. Emellett foggal-körömmel harcolnak a labdáért, nagyon sokat ütköznek.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC