nb1.hu

HLSZ: a csapatok kérésére levéllel fordultak az MLSZ-hez

Budapest – Szombaton 36 fok várható, változtatást kérnek.

Mint ismeretes, az MLSZ szinte rögtön azután módosította az NB I 2. fordulójában (most szombaton) esedékes Honvéd–MTK mérkőzés időpontját, miután ismertté vált a részletes program. A televíziós társaságokkal történt egyeztetés után a szövetségi döntéshozók úgy határoztak, hogy a fenti találkozóra mégsem 18 órakor, hanem 15.30-kor fog sor kerülni.

 

(fotó:nb1.hu/archív)

 

Az érintett csapatok játékosai ezután úgy döntöttek, hogy a Hivatásos Labdarúgók Szervezetének segítségét kérik, hogy elérjék, az MLSZ változtassa meg döntését, mivel a módosított időpontban az egészségre ártalmas időjárási körülmények között – a Honvéd kapusa, Kemenes Szabolcs is keményen bírálta a szövetséget – , az előrejelzések szerint 36 fokos hőségben kellene futballozni. A HLSZ természetesen megtette a szükséges lépéseket és – tolmácsolva a csapatkapitányok egybehangzó kérését – levéllel fordult dr. Barczi Róbert versenyigazgatóhoz.

 

A magas hőmérséklet ugyanis jelentősen veszélyezteti a játékosok egészségét és befolyásolhatja (ronthatja) a mérkőzés színvonalát.

 

Videoton: Rudolf átesett az orvosin, hamarosan aláír

 

Vanczák Vilmossal beszéltek, a DVTK-ban folytathatja

 

Vasas: egy lépésre a „legális” Illovszky-stadiontól

 

Újabb légiósával bontott szerződést a Bp. Honvéd.

 

A Hertha megnyitott egy kaput Dibusz Dénes előtt

 

Thomas Doll: Egy célunk lehet, győzni és továbbjutni

   

A Loki és a Skonto edzője is támadófocit ígér