nb1.hu

Halmosiékat tényleg kitették, más-más okokból – hivatalos

Szombathely – Ma már nem is edzettek a játékosok a Haladással.

Mint arról korábban beszámoltunk, Kuttor Attila kitette a Szombathelyi Haladásból Rózsa Dánielt, Halmosi Pétert és Iszlai Bencét – a hírt most a klub hivatalos honlapja is megerősítette.

 

„Kuttor Attila, a vasiak edzője felmentette az edzések látogatása alól a Szombathelyi Swietelsky-Haladás három labdarúgóját” – írja a honlap.

 

Rózsa Dánielt, Iszlai Bencét és Halmosi Pétert Kuttor Attila felmentette az edzések látogatása alól, a három labdarúgó kedd délelőtt és délután sem edzett a csapattal – tudta meg a haladas.hu Tóth Miklóstól, a szombathelyiek ügyvezető igazgatójától.

 

(fotó:vaol.hu)

 

Noha az ügyvezető ennél többet nem árult el, a honlap információi szerint nem a nyugat.hu oldalon megjelent ok volt az indok. A portál szerint azért tette kereten kívül a triót Kuttor, mert a Haladás-Dunaújváros (1–4) bajnoki után volt edzőjüket, Artner Tamást ölelgették.

 

Nos, Iszlai Bence eltiltása miatt a stadionban sem volt, már csak ezért sem ölelgethette volna extrénerét. Rózsa pedig csupán kezet fogott Artnerral, Halmosi viszont a hármas sípszót követően valóban hosszasan ölelgette az újvárosi mestert.

 

Rózsa és Iszlai esetében a fő ok, hogy egyikük sem hosszabbítja meg nyáron lejáró kontraktusát, Halmosi esetében viszont az előbb említett, Dunaújváros elleni meccs után történtek játszották a főszerepet.

 

A három játékos határozatlan ideig nem látogathatja a tréningeket.

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC