nb1.hu

Haladás: Mészöly Géza lett az edző – hivatalos

Szombathely – A hátralévő négy meccsre szól a megbízás. Frissült!

A Rangadó.hu birtokába jutott információk szerint a Szombathelyi Haladás vezetősége nem vállalja annak felelősségét, hogy ebben a nehéz helyzetben a csapat három alapembere nélkül lépjen pályára. Mint ismert, Kuttor Attila ma kitette a csapat keretéből Iszlai Bencét, Halmosi Pétert és Rózsa Dánielt.

 

Kuttor Attila erre reagálva kijelentette: keressenek másik edzőt.

 

A Rangadónak a klub egyik vezetője megerősítette, hogy Mészöly Géza az első számú jelölt, akivel közel a megállapodás.

 

(fotó:nso.hu)

 

Mészöly a Nemzeti Sport megkeresésére megerősítette a Rangadó.hu információját, és elmondta: valóban van rá esély, hogy ő lesz a Haladás vezetőedzője; a hivatalos döntés kedden késő este születhet meg, de szerdán már munkába is állhat a szombathelyieknél.

 

A Rangadó.hu értesülése szerint ezekben a percekben megállapodott Mészöly Gézával a vezetőedzői folytatásról.

 

„Megegyeztünk Mészöly Gézával, a hátralévő négy mérkőzésen ő irányítja a csapatot, azt követően pedig tárgyalunk a folytatásról. A szerda délutáni edzést már ő vezeti” – tetté hivatalossá az edzőváltást a Haladás honlapján Tóth Miklós ügyvezető.

 

„Kuttor Attila, mint megbízott edző vezette eddig a csapatot. Szentes Lázár távozása után azonban több trénerrel, köztük Mészöly Gézával is felvettük a kapcsolatot. A tárgyalások ma késő este jutottak el arra a pontra, hogy képviselőnk Budapesten megegyezett Mészöllyel. Ahhoz, hogy hivatalosan is kinevezzük vezetőedzőnek Mészölyt, rendkívüli taggyűlést kell összehívnunk – ezt egy-két napon belül megtesszük” – nyilatkozta a sportigazgató, többségi tulajdonos Illés Béla.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC