nb1.hu

Garami József: a győzelem biztonságot adhat

Budapest – Benczés szerint megérdemelt az MTK sikere.

Mint arról beszámoltunk, az OTP Bank Liga 27. fordulójának a nyitómérkőzésén az ezüstéremért küzdő MTK a Puskás Akadémiát fogadta a Bozsik József Stadionban és Csiki Norbert góljával egygólos sikert aratott. A találkozót követően a vezetőedzők értékelték a látottakat.

 

Garami József (MTK): – Változatos meccs volt. Az első félidőben sok helyzetet dolgozott ki mindkét csapat. Mi és a Puskás Akadémia is győzelemre játszott. Nekünk sikerült megszerezni a vezetést, amelyet követően az ellenfél harcolt az egyenlítésért, mi pedig a második találatért, de újabb találat már nem esett. Örülök neki, hogy sikerült nyernünk, ez a siker biztonságot adhat a dobogóért folytatott harcban, illetve a nemzetközi kupaindulást jelentően.

 

(fotó:nb1.hu)

 

Benczés Miklós (PAFC): – Az első félidőben a helyzetek számában felvettük a versenyt az MTK-val, de az ellenfelünknek voltak nagyobb lehetőségei, így megérdemelten nyert összességében. A bekapott gólt követően szerkezetet váltottunk, öt támadóval álltunk fel, de nagy ziccert nem sikerült kialakítanunk.

 

Kattintson ide a mérkőzés részletes beszámolójáért!

 

Érdekesség, hogy az októberi, felcsúti meccs után is megérdemelt MTK sikerről beszélt Benczés Miklós.

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC