nb1.hu

FTC: Ramírezt megtartanák, Doll marad, tovább erősítenének

Budapest – Orosz Pál: telt ház lesz a derbin, alig ezer jegy maradt.

Az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója, Orosz Pál a Digi Sport Reggeli Start című műsorában elmondta, dolgoznak Cristian Ramírez megtartásán, nyáron lesznek távozói és érkezői is a csapatnak, elárulta, hogy Thomas Doll marad jövőre is a Fradi edzője, szóba került a derbi is, amellyel kapcsolatban kiderült, hogy biztos telt ház lesz vasárnap.

 

„A derbi az mindig derbi. Nekünk céljaink vannak, ehhez meg kell nyerni a meccseket. Mindig a következő összecsapásra koncentrálunk, de az Újpest elleni mérkőzés kiemelt fontosságú, már csak emocionálisan is. Ha valaki a tabellára néz, akkor azt látja, hogy 14 pont különbség van a mi javunkra, de a derbi előtt ez nem jelent semmit. Aki látta az Újpestet játszani a Videoton ellen, ez megbizonyosodhatott róla, hogy bárhogy alakulhatott volna az a mérkőzés, így senki ne gondolja, hogy könnyű dolgunk lesz” – mondta Orosz Pál, aki elárulta, hogy a bajnoki címről továbbra sem tettek le, van még hátra nyolc forduló, igaz nem nekik áll a zászló.

 

„Egészen biztos vagyok benne, hogy telt ház lesz, mivel alig több, mint ezer jegy maradt csak. Van még két nap a mérkőzésig, biztos vagyok benne, hogy ma el fog már fogyni” – tette hozzá a vezérigazgató.

 

A Ferencváros edzőjével, Thomas Dollal kapcsolatban úgy nyilatkozott, hogy jövőre is marad a klubnál a német tréner.

 

„Thomas Doll és az egész szakmai stáb érdeme, hogy ilyen eredményesek vagyunk. Természetes, ha valaki jó produktumot tesz le az asztalra, akkor vannak egyéb ajánlatai is. Konkrét ajánlat nem érkezett Thomashoz. Sokat beszéltem vele és azt mondta, hogy mielőtt bármi másban gondolkozna, először szeretne a Ferencvárosnál bizonyítani, sikereket elérni. Jövőre még biztosan itt lesz.”

 

(fotó:hir24.hu)

 

A télen a csapathoz kerülő új igazolásokkal, Varga Rolanddal, Hajnal Tamással és Cristian Ramírezzel is elégedettek a klubnál, utóbbi jelenleg kölcsönben van, de szeretnék megtartani, illetve a nyári játékosmozgás is szóba került.

 

„Hajnal, Varga és Ramírez is nagyban hozzájárulnak a csapat sikerességéhez, természetesen a régiek mellett. Mióta itt vagyok, az elmúlt négy évben nem volt ilyen acélos a csapat kerete, minden poszton konkurenciaharc van. Szakmailag szeretnénk, hogy maradjon Ramírez, kiváló játékos minden szempontból. Elkezdődtek a tárgyalások ezzel kapcsolatban, meglátjuk, hogy mire jutunk. Nem egy olcsó játékos, de vannak olyan konstrukciók, amikkel adott esetben több időre ide lehet hozni. Lesznek, akik távoznak a nyáron, és lesznek olyanok, akiknek érkezniük kell. Teo Schneiedernek nem csak az utánpótlásban van feladata, hanem játékos megfigyelőként is dolgozik. Szeretnél még játékosokat hozni, mivel az Európa Liga csoportkörbe kerüléshez további erősítésekre van szükség” – árulta el Orosz Pál.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC