nb1.hu

FTC: Leandro bajnok lenne, és EL-csoportkörbe jutna

Budapest – „Izgalmas időszak jön, kíváncsi vagyok, és motivált”.

Szombaton jelentette be a Ferencváros, hogy visszatér NB I-es labdarúgó-csapathoz Leandro de Almeida. A jelenleg a ciprusi Omoniában futballozó, de az új szezonban már a Ferencvárost erősítő labdarúgót többek között Gera Zoltánról, a klub új stadionjáról, és egyéni céljairól is beszélt.

 

„Nagyon örülök, hogy visszatérek a Ferencvároshoz, hiszen csodálatos éveket töltöttem el a klubnál. Izgatott vagyok, és nagy bizonyítási vágy van bennem. Az elmúlt öt és fél évet az Omoniánál töltöttem, a ciprusi csapat is nagyon a szívemhez nőtt, jó érzésekkel gondolok majd vissza erre az időszakra is. Egy ideje már gondolkoztunk azon, hogy haza kellene térni. Ha pedig már megérett bennünk a gondolat, akkor úgy éreztük, hogy a lehető legjobb választás a Ferencváros lesz. Nagyon boldog vagyok, hogy ez sikerült, és jövőre újra a Fradiban játszhatok” – mondta a fradi.hu-nak a balhátvéd.

 

„Cipruson fogom a magyar televíziós csatornákat, mindig megnézem az NB I-es meccseket, így naprakész vagyok az otthoni focival kapcsolatosan. Tudom, hogy sok minden megváltozott a Fradinál. Épült egy új, csodálatos stadion, amiben a válogatott mérkőzésén pályára léptem. Fantasztikus lesz itt játszani rendszeresen. Emellett a Népligeti Edzőközpont is alapos felújításon esett át, a nyáron jártam ott, megnéztem. Látszik, hogy jó irányba halad a klub” – tette hozzá a magyar válogatott játékos.

 

(fotó:fradi.hu)

 

„Ahogy Magyarországon, úgy itt is minden mérkőzésen kiadom magamból a maximumot, nagy szívvel küzdök. Továbbra is jellemez a technikás támadójáték, de az egészen biztos, hogy védekezés terén nagyot fejlődtem. És persze már rutinosabb is vagyok, sok tapasztalatot szereztem az elmúlt évek során – árulta el Leandro, aki Gera Zoltánról és Hajnal Tamásról is ejtett pár szót. – A Fradi háttérstábjában még sokan dolgoznak a régi munkatársak közül, de a régi csapatból már kevesen vannak. Emiatt is jó, hogy vár rám majd pár ismerős arc. Nagyon boldog vagyok emiatt, hiszen kiváló futballisták.

 

„Nagyon jó lenne eljutni az Európa Liga csoportköréig. Sok munka kell hozzá, de ezért mindent meg kell tennünk, hiszen nagy örömet szereznénk a drukkereknek. Odahaza pedig nem lehet más célunk, mint a győzelem. Ezt megtanultam a Fradinál. Csak a bajnoki arany lehet a vágyunk. Ahogy minden meccsen, úgy a következő bajnokságban is kiteszem a pályára a szívem, és mindent beleadok majd a győzelemért. Izgalmas időszak előtt állok, kíváncsi vagyok, és motivált. Az, hogy hazatérhetek a Ferencvároshoz, egészen biztosan egy új lendületet ad majd nekem.” – zárta a szavait Leandro.

 

A Fradi nagy lépést tett az ezüstérem felé!

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC