nb1.hu

FTC: az osztrák-bosnyák védő egy ideig még maradna

Budapest – Emir Dilaver szerint jövőre bajnok lehet a Fradi.

A múlt nyáron az Austria Wientől a Ferencvároshoz szerződő Emir Dilaver elmondta, hogy egy ideig még szeretné a Fradit erősíteni és úgy véli, néhány minőségi igazolásokkal jövőre meglehet a bajnoki cím is.

 

(fotó:sasgabor.hu)

 

„Hogy őszinte legyek, az elején nem volt könnyű megszokni a magyarországi viszonyokat, de most már nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy a pályafutásom legjobb idényén vagyok túl. Nem lehet panasz a játékomra, így egyáltalán nem bántam meg, hogy a Ferencvároshoz igazoltam. Kiváló csapatunk van, sokat tanultam, így nem gondolkozom a távozáson, egy ideig mindenképen a Fradi szeretném erősíteni. Persze azt soha nem lehet előre tudni, hogy mit hoz az élet” – mondta az osztrák-bosnyák származású labdarúgó sportsport.ba oldalnak.

 

Dilaver a Magyar Kupa diadalról is ejtett pár szót, mint elárulta, bízott a trófea elhódításában, mivel sokkal jobb csapatnak tartja az FTC-t a Videotonnál. Hozzátette, az történt a pályán, amit szerettek volna, jövőre pedig a bajnoki cím is meglehet, néhány minőségi igazolással.

 

Részletek a Carrillo családot érintő incidensről.

 

Így ünnepelte meg a Ferencváros a győzelmet. VIDEÓ!

 

Doll: jövőre a bajnoki címért harcolunk!

 

Így szurkoltak a Fradi-ultrák a Népligetben! VIDEÓ!

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC