nb1.hu

Felkészülés: nem bírt a Szpari az NB II-es ellenfelével

Nyíregyháza - A nyírségi csapatban brazil próbajátékos szerepelt.

A Mezőkövesdet fogadta edzőmérkőzésen a Nyíregyháza Spartacus. A Szpariban egy brazil próbajátékos is bemutatkozhatott – adta hírül a klub honlapja.

 

A brazil Ramen Souza néhány napja tréningezik a csapattal, és a felkészülési mérkőzésen pályára is léphetett. A vendégeknél Lucsánszky Tamás, a korábbi Szpari edző irányítja a szakmai munkát, Máté János, Gengeliczki Gergő és Bajzát Péter pedig tavalyi csapata ellen szerepelhetett. 

 

(fotó:nyiregyhazaspartacus.hu)

 

A 21. percben is Bosnjak ment el a bal szélen, beadása után középen lerántották Dartsimeliát a kövesdiek, 11-es. Rezes büntetőjét hárította Dombó, de a kipattanót Rezes László a kapuba helyezte, 1-0. A 71. percben egyenlített a Mezőkövesd. Nyilas szabadrúgása után a kapufáról épp Bajzát elé pattant a labda, aki közelről a kapuba passzolt, 1-1.

 

Nyíregyháza Spartacus – Mezőkövesd 1-1 (1-0)

G.: Rezes (21.), ill. Bajzát (71.)

 

Nyíregyháza: Ovszijenko(Hrabina 46.p) – Kostic(Koller 46.p), Szokol, Kovacevic, Rubus, Bosnjak(Törtei 46.p) – Arziani(Abdouraman 46.p(Petruska 72.p)), Zofcák(Souza 66.p) – Halenár(Vámos 55.p), Rezes(Pekár 46.p), Dartsimelia(Seydi 46.p)

 

Mezőkövesd: Dombó – Hegedűs (Gengeliczki 65.p), Tajthy(Nánási 65.p), Szeles, Sváb, Takács(Engel 46.p), Nyilas, Baracskai, Medgyes(Molnár 46.p), Máté (Lukács 65.p), Bajzát (Izing 75.p)

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC