nb1.hu

Fejmosás is jár a rangadón(?) győztes játékosoknak

Debrecen – Csertői más ízre számított a Loki ellen.

A DVSC-Teva magabiztos győzelmét hozta az előzetesen rangadónak kikiáltott, Paks elleni bajnoki. A 2-0 után a két vezetőedző a Sport TV mikrofonja előtt értékelt.

 

Fotó: nb1.hu

 

Kondás Elemér (DVSC): – Uraltuk a mérkőzést, nem nagyon adtunk lehetőséget az ellenfelünknek a kibontakozásra. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, szerencsére kettőt be is lőttünk. Az első félidőben nagyon jól jöttek ki a pontrúgásaink, a másodikban már nem mindig azt csinálták a fiúk, amit kellett volna, és volt egy-két szögletünk, amik nem úgy működtek, ahogy begyakoroltuk. Ezért majd egy kicsit megmosom a fejüket. Az egy-nullás állásban mindig benne van a veszély: eljön a kapunkig az ellenfél, rúg egy gólt valahogy, és egy megnyert mérkőzést így akár ikszre is lehet hozni. De bíztam benne, hogy a srácok tudnak még egy gólt lőni, ezért is cseréltünk előrefelé. Sorozatban játsszuk a rangadókat, de ez a jó, örülünk neki, hogy éles meccseken kell szerepelnünk.

 

Csertői Aurél (Paks): – Nagyon rosszul játszottunk, megérdemelt a Debrecen győzelme, hiszen ma sokkal jobban focizott. Szerettem volna, hogy rangadó-íze legyen ennek a mérkőzésnek, de a bajnok játszott egy középcsapattal. Tudtuk, hogy nyomást fognak gyakorolni ránk, voltak is elgondolásaink ellene, de semmit sem tudtunk megvalósítani. Nagyon pontatlanul játszottunk, párharcot tán nem is nyertünk, mind védekezésben, mind támadásban jobb volt a Debrecen.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC