nb1.hu

Ez az Espanyolt és Partizant megjárt légiós tart Újpestre

Budapest – A szerb válogatott „Lola” 4 millió eurót is megért.

Milan Szmiljanics személyében 6-szoros szerb válogatott védekező középpályás tart Újpestre. A 28 éves, Lola becenévre hallgató labdarúgó korábban az Espanyol és a Sporting Gijón, majd a nevelőegyesülete, a Partizan Beograd játékosa (sőt, csapatkapitánya) is volt. A legutóbbi állomáshelyéről, a török Genclerbirligitől múlt év végén távozott, azóta nincs csapata, így szabadon igazolható.

 

 

Fiatalon nagy jövőt jósoltak neki, de nem futotta be azt a pályát, amit a tehetsége ígért. Az utóbbi években inkább a nőügyei (szépségkirálynő barátnőtől a féltékenységi jelenetig) szolgáltattak témát a szerb bulvársajtónak.

 

A spanyol élvonalba igazolva (a Primera Divisiónban 2010-ig 51 meccsen játszott), 2007-ben 4 millió eurót (900 millió forint) is megért; jelenleg 400 ezer euróra (120 millió forint) taksálja az értékét a Transfermarkt.

 

A Svédországban született – édesapja, Branko az AIK Kalmar légiósa volt – Szmiljanics a télen a Partizannál edzett, de a szerb sajtóértesülések szerint Nebojsa Vignjevics vezetőedző hívására csütörtökön már Budapestre utazott orvosi vizsgálatra. A beszámolók szerint egyelőre az év végéig szóló szerződést köthet a lila-fehérekkel.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC