nb1.hu

Előny a Bekő-csapatnak a vendégség, de hátrány Kanta

Budapest – MTK-KTE: Hozzászokhat a Kecskemét a Bozsik-stadionhoz. 

Az MTK számára a dobogós pozíció megerősítése a tét a várakozáson felül teljesítő, utóbbi négy meccsén azonban nyeretlen (3 döntetlen, 1 vereség) Kecskeméti TE ellen. A kispesti albérletében jól megy a Garami-csapatnak, tucatnyi mérkőzésének háromnegyedét megnyerte, ráadásul a klub honlapjának beszámolója szerint visszatérhet a húzódását kikúrált játékmester, Kanta József is.

 

Fotó: mtkbudapest.hu

 

Az utóbbi hetekben kissé megtorpant KTE a Bozsik-stadionban kezdi – és jövő szombaton is ugyanott, de már nem az „albérlőnél”, hanem a „háziúr” Honvédnál folytatja – az utolsó öt forduló idegenbeli vendégjárását.

 

A mi stílusunk igazából nem függ attól, hogy hol játszunk, idegenben előny lehet, hogy a hazai csapat jobban kockáztat, ezáltal ki is nyílik – idézte a klub honlapja Bekő Balázs vezetőedzőt. – Hozzá kell tenni, ellenünk ez nem mindig igaz, hiszen azért látható volt az idegenbeli meccseinken is, hogy tartanak tőlünk. Én abban bízom a hátralévő időszakban, hogy azt a tartást, azt az agresszív játékot tudjuk játszani, amit eddig, és ez eredménnyel is párosul. Az MTK egy olyan csapat, mely ténylegesen játssza a futballt, de ha fegyelmezettek és tudatosak vagyunk, akkor okos játékkal ezt a magunk előnyére is tudjuk fordítani. Nem lesz ez könnyű, az MTK egy nagyon jó erőkből álló társaság.

 

 

OTP Bank Liga, 26. forduló

 

MTK Budapest–Kecskeméti TE

Budapest, Bozsik-stadion, szombat, 16.00 (tv: Sport 1)

Játékvezető: Karakó

 

A mérkőzést élőben közvetítjük!

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC