nb1.hu

Élő közvetítés az MTK–KTE mérkőzésről

Budapest – MTK Budapest–Kecskeméti TE 0-0.

A harmadik helyezett MTK a hatodik Kecskemét kárára erősítheti meg a pozícióját a dobogóra hajtó DVSC előtt, miután a címvédő a Nagyerdei Stadionban vereséget szenvedett (1-2) a trónja várományosától, a Videotontól. Ha a sérüléséből visszatért Kanta Józseffel megerősödött kék-fehérek nyernek, 4 fordulóval a vége előtt 7 ponttal ellépnek a Loki elől.

 

Fotó: mtkbudapest.hu (archív)

 

Élő közvetítés:

 

Elkezdődött az MTK Budapest és a Kecskeméti TE mérkőzése a kék-fehérek kispesti "albérletében", a Bozsik-stadionban.

 

2.p.: Bese tört be jobbról a kecskeméti ötös előterébe, majd 6 méterről, éles szögből lőtt a jobb alsó sarok mellé.

5.p.: Most a túlsó kapunál főszereplő az előbb átfűzött kecskeméti védő: Szkopljak az ötösről a léc fölé fejelte Kitl jobb oldali szögletét, pedig Hegedüs árnyékra kimozdulva üresen hagyta a kapuját.

13.p.: Csiki Torghellével kényszerítőzve került nagy helyzetbe, de hiába csavart jobbal a bal alsó felé, Tujvel is így számított, és vetődve kiütötte a labdát.

22.p.: Csiki most előkészít(ene), balról laposan középre lőtt labdájáról a berobbanó Torghelle éppen hogy lemaradt.

25.p.: Radoja jobbról, 13 méterről lőtt nagy erővel, de Poór blokkolt.

26.p.: Bakié az első sárga lap, Kitl ellökéséért.

38.p.: Újabb nagy MTK-helyzet! Torghelle passza után Kanta tolta tovább a labdát a jobbra keresztbemozgó Csiki elé, a támadó azonban jobbal, 9 méterről a kapu helyett a kispesti égbe lőtt.

44.p.: Torghelle most Bese jobbról érkező beívelésére érkezett "padlógázzal", de Tujvel lekapta a labdát a csatár homloka elől.

45.p.: Szünet.

47.p.: A második félidő úgy kezdődik, ahogy az első befejeződött: "hazai" ziccerrel: Bese beadását Torghelle középen, az ötös vonalán senkitől sem zavartatva Tujvel ölébe fejelte.

50.p.: Létszámfölényes helyzet, de a kapura törő Torghelle önzetlen passzát Gyagya leleste. Nagy mentés volt – vagy ha úgy tetszik, egy újabb nagy hiba az MTK támadóitól.

53.p.: Torghelle nem hibázik többet, dr. Horváth váltotta.

56.p.: Előbb az MTK tizenhatosára betört Bebeto játszott rá Vass enyhe lökésére (a hazai középpályás akkorát ordított sárgát reklamálva, amekkorát a lelátóról nem hallani), majd a túlsó kapunál Hajdú Ádám lőtt 15 méterről, ballal élesen a bal felső sarok mellé-fölé.

63.p.: Kanta szabadrúgásból előreívelt labdáját a keresztbe mozgó Horváth jobbal továbbította a kapura, de középre, így Tujvelnek csak magához kellett ölelnie.

69.p.: Továbbra is bosszantó hibákat követnek el az MTK-s támadók az ellenfél kapuja előtt (rossz passzok, pontatlan beadások), szórványos fütty is fel-felharsan.

70.p.: Horváth éles beadása a menteni igyekvő Radoja lábáról perdül sután a saját kapuja felé, de Tujvel lekapja, szó sem lehet szándékos hazaadásról.

73.p.: Bese készítette le a labdát, Horváth lőtt is volna, de összerúgott Szkopljakkal – Karakó spori büntető helyett határozottan kifelé ítélt szabadrúgást (mindkét játékost ápolni kellett, de fölkelve Horváth nem hagyta szó nélkül a döntést az asszisztenseknél sem).

79.p.: Az időhúzás és a játék tördelése mellett, az utóbbi időben el-elruccan az MTK kapuja elé a KTE. Most Szavics tekert jobbról, éles szögből a jobb kapufa mellé. Kívülről.

88.p.: Kanta bal oldali beadását Csiki három lépésről az égbe lőtte.

94.p.: Vége, maradt a 0-0.

 

 

OTP Bank Liga, 26. forduló

 

MTK–Kecskemét 0-0

 

Budapest, Bozsik-stadion, 500 néző. Vezette: Karakó

Sárga lap: Baki (26.), ill. Tujvel (92.)

 

MTK: Hegedüs – Baki, Vukmir, Poór, Hajdú – Pölöskei Zs., Vass Á., Kanta J. – Bese, Torghelle (Horváth Zs., 53.), Csiki

Kecskemét: Tujvel – Lovric, Szkopljak, Karan, Gyagya, Laczkó – Radoja, Vukaszovics, Kitl (Patvaros, 92.) – Bebeto (Szavics, 60.), Novák (Szalai D., 71.)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC