nb1.hu

Élő közvetítés a Nyíregyháza – Újpest mérkőzésről

Nyíregyháza – Nyíregyháza – Újpest 2-4. Soha rosszabb meccset!

Nyíregyházán folytathatja tovább a nagyszerű sorozatát az Újpest, annak ellenére, hogy a hazaiaknál vannak olyan játékosok, akik nagyon jól ismerik a lila-fehérek játékát. Az egyikük Szokol Zsolt, aki a találkozót megelőzően nagyon várta az összecsapást, és mint az a kezdőcsapatokból kiderül, lesz is esélye a bizonyításra.

 

Nyíregyháza-Újpest 2-4

 

Élő beszámoló:

 

1. p.: Elkezdődött a mérkőzés.

 

4. p.: Vezetnek a lilák! Zofcákot dönti le a lábáról Sztaniszavljevics, a hazaiak reklamálása ellenére a spori nem sípol, így az újpesti 14 méterről a kapu bal oldalába a labdát, 0-1!

 

14. p.: Egyenlített a Szpari! Bosnjak hatalmas bedobása után lecsorgott a labda, Seydi találta meg először és estében a kapuba is vágta 5 méterről, 1-1!

19. p.: Seydi rázta le Litauszkit remek csellel, de érkezett Andric és elvette tőle a labdát, mielőtt még nagyobb lehetősége lett volna a hazai játékosnak.

 

21. p. Bosnjak hatalmas, bal oldali bedobása után Halenár éppen lemaradt a labdáról az ötösnél, így Balajcza megszerezte a jobb kapufánál.

 

26. p.: Ismét vezet az Újpest! Andric bal oldali, lapos beadása után Ojo megelőzte Bosnjakot, majd 5 méterről a kapu bal oldalába helyezett, 1-2!

 

34. p.: Már hárommal vezetnek a lilák! Sztaniszavljevics már Balogh mellett is elhúzta a labdát, amikor érkezett szemből Andrics és 10 méterről az üresen maradt kapuba helyezett, 1-3!  43. p.: Seydi majdnem megszerezte a második gólját. Halenár gyenge lövésébe az ötös előtt tette bele a lábát a támadó, de a labdát pár centivel a bal alsó sarok mellé helyezte.  45. p.: Szünet!  48. p.: Hatalmas góllal közelít a Szpari! Bosnjak passza után Pekár, igazítás után, a balösszekötő helyéről, 25 méterről bikázott a bal felső sarokba, 2-3!  51. p.: A hazaiak kapusa, Balogh sérült meg, mikor magához ölelte a labdát a tizenhatoson belül. Ovszijenko váltja.  53. p.: Jobb oldali beadás után Pekár lőtt kapásból, a labda földről magasan felpattanva, a léc tetejét érintve hagyta el a játékteret.  65. p. Bosnjak jobbról nyesett be szabadrúgást, Abdouraman elől Balajcza hatalmas repülés után öklözte el a labdát.  66. p.: Ismét kettővel vezet az Újpest! Suljic, miután megbolondította a védőket, remekül adott középre, Ojo 6 méterről, elegáns mozdulattal fejelt a kapu bal oldalába, 2-4!  67. p.: Pár pillanattal később Pekár, középről, 6 méterről centikkel lőtt a bal alsó sarok mellé.  75. p.: Remek kiugratás után Bardhi lőhetett 9 méterről középről, de a becserélt játékos centikkel a jobb alsó sarok mellé lőtt.  89. p.: Pekár lőhetett, de ezúttal nem jelentett veszélyt a kapura.  90. p.: Hat perc hosszabbítás lesz!  94. p.: Folyamatosan az Újpest tizenhatosán belül a labda, most éppen Halenár lőtt 3 méterről fölé.  96. p.: Remek mérkőzést nyert meg az Újpest! 

OTP Bank Liga, 27. forduló

Nyíregyháza-Újpest 2-4
Nyíregyháza, Sóstói Stadion

Játékvezető: Erdős József

 

Nyíregyháza: Balogh J. (Ovszijenko (52.) – Fodor, Kovacevic, Szokol (Dartsimelia, 79.), Bosnjak – Zofcák, Kosztics, Pekár, Arziani (Abdouraman, 53.), Halenár – Seydi

Újpest: Balajcza – Litauszki, Hudák D., Heris, Forró – Andrics (Bardhi, 68.), Nagy I G., Balogh B., Sztaniszavljevics, Suljic (Addo, 90.) – Ojo (Pavlocic, 79.)

G.:Seydi (12.), Pekár (48.) ill. Sztaniszavljevics (4.). Ojo (26. ), Andrics (34.)

Sárga lap: Arziani (47.) Kostic (86.), ill. Balogh (86.), Suljic (87.)

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC