nb1.hu

Élő közvetítés a DVSC és a Pápa mérkőzéséről

Debrecen – DVSC–Pápa 4-0 (1-0). Balogh félideje: dupla és kapufa. 

A dobogóért, de legalábbis a nemzetközi kupaindulással kecsegtető 4. hely megtartásáért küzdő DVSC felkészülését rengeteg sérülés, betegség és eltiltás is nehezítette. Ellenfele, a sereghajtó Pápa sem csak a tabellán elfoglalt helye miatt retteghet, hiszen a tulajdonos cégcsoportját érintő anyagi zűrök, 4 milliárdos csalásgyanú mellett azon öt klub egyike, amely első fokon licencet sem kapott az MLSZ bizottságától a következő szezonra.

 

Hogy a fenti nehézségekkel dacolva a tavalyi bajnok vagy a kiesőjelölt veszi-e jobban a 28. fordulót a Nagyerdei Stadionban? Kiderül alábbi, folyamatosan frissülő, online közvetítésünkből. Tartson velünk!

 

Ősszel, a Perutz Stadionban emberhátrányban is két gólt szerezve nyert a DVSC:

 

[video:https://youtu.be/n975qkH0swA width:610]

 

 

Online közvetítés: DVSC–Pápa

 

1. perc: Verpecz István harmadik születésnapját ünneplő keresztfia végezte el az ünnepélyes kezdőrúgást. Ezután a fehérmezes hazaiak kezdték a játékot.

6. perc: Az álmoskásan mozgó debreceni védők között Seye lőtt 18 méterről gyengén a bal kapufa mellé

7. perc: Mihelic előreívelt labdáját Kulcsár az ötös sarkától kanalazta kapura, de elvétette a jobb felső sarkot.

12. perc: Szakály indításával Kulcsár lépett ki a védők között, de éles szögből, jobbról leadott lövését védte Szűcs.

14. perc: Ez már ziccer! Mihelic labdája Jovanovicot találata meg bántó magányban a pápai tizenhatoson belül, de ő úgy meglepődött, hogy ballal, 11 méterről gyatrán a bal alsó mellé ügyetlenkedte.

17. perc: Jovanovic beadása már jobb, de Kulcsár 17 méteres lövése hiába pattan meg Bobunovics könyökén, Szűcs még idejében eszmélt.

19. perc: Mihelic balról ívelt középre, ahol a védőket megelőző Kulcsár 6 méterről fejelt fölé.

20. perc: Előbb Kulcsár ugrott ki a bal oldalon, de középre gurítása pontatlan volt a támadást egyedül kísérő Tiszának, majd Mihelic 15 méteres lövését védte Szűcs.

26. perc: A hivatalos nézőszám (4254) hallatán a jelenlévők egy része nevet, mások fütyülnek vagy más hanghatásokkal fejezik ki a nemtetszésüket.

28. perc: Tisza játszotta tisztára magát, majd jobbról, 8 méterről Szűcs feje fölé vágta volna a labdát, a rutinos kapus azonban nem véletlenül várt ki, ezt is védte. Ezután Mihelic kapáslövésébe Csizmadia vetette bele magát.

29. perc: A nagyot homorító Tisza 11-es helyett sárga lapot kapott színészkedésért. Legközelebb nem játszhat.

35. perc: Vankó helyett Csilus Tamás a pályán.

41. perc: Tisza jobbról ívelt be szabadrúgást, középen Varga feje és Máté lába előtt, majd a jobb kapufa mellett is csak centikkel suhant el a labda.

44. perc: Most már ráfáztak a pápai védők a tessék-lássék védekezésre. Nem támadták Vargáékat a tizenhatos előtt, Szakály pedig jobbról, 18 méterről laposan a jobb alsóba zúdította a labdát. 1-0!

45. perc: Szünet.

 

 

46. perc: Elkezdődött a második félidő, Tisza helyett Balogh Norbert a Lokiban. Csizmadia csak az összevérezett 85-ös számú mezét cserélte le a 63-asra, és "turbánban" játszik tovább.

52. perc: Korhut sem bírja tovább, Ferenczi János a helyén.

54. perc: Balogh passza után Jovanovic lőtt jobbról, éles szögből, Szűcs helyett ezúttal a jobb kapufa töve "hárított".

57. pec: Varga vitte volna el a labdát Frizoni mellett, aki már a büntetőterületen belül állva kézzel belekapott. 11-es!

58. perc: Mihelic lassított felvételt idézve futott neki, kicsit meg is torpant közben, de Fábián spori szerint szabályosan lőtte – a végére már elmozdult Szűcs mellett a jobb alsóba gurítva. 2-0!

58. perc: Szűcs nem csak gólt, de raklamálásért sárgát is kapott.

59. perc: Beindult az üzlet és a Loki! Balogh sokkal erőszakosabb és gyorsabb is volt Csizmadiánál, és a bal szélen lapdát csenve, bevezette azt a kapu elé, és az ötös sarkától a jobb alsóba gurította az első NB I-es gólját. 3-0!

63. perc: Veszett fejsze nyele pápai részről: Frizoni helyett Waltner.

67. perc: Szakály sarkazta tovább pazar mozdulattal Mihelic szögletét, de Máté 6 méteres fejesét Szűcs bravúrral kipiszkálta a léc alól.

73. perc: Seye lódulhatott meg a pálya közepén, de Varga beérte, és felrúgta – sárga.

74. perc: Balogh vett át egy labdát remekül a kapu felé, majd 14 méterről szépen lőtt is, Szűcs ujjheggyel tolta a lécre. Ezután Szakály röptette tovább a pápai kapust, aki az ő ballábas, 20 méteres bombáját is kitolta a bal kapufa elől.

74. perc: Kulcsár helyett Szécsi.

75. perc: Most Ferenczi lőtt 19 méterről, jobbal a kapu bal oldala felé, Szűcs ezt is védte. Hihetetlen. Nélküle (még ha a kapufa is besegített kétszer) úgy tíz lenne közte.

77. perc: Király helyett Schmid Máté.

83. perc: Seye lépett rá Varga sarkára, ez is sárga.

85. perc: Az első pápai helyzet… Csilus beadását Seye lőtte el 6 méterről kapásból, de szerencséjére Verpecz sem ment még el átöltözni, védett.

87. perc: Szakály passzával Balogh lépett be a tizenhatoson belülre, majd középről, jobbal kilőtte a bal alsót. 4-0!

92. perc: Mihelic az égbeollózott, Waltner besárgult, de ezzel vége is a meccsnek.

 

 

OTP Bank Liga, 28. forduló

 

DVSC-Teva–Lombard Pápa Termál FC 4-0 (1-0)

 

Debrecen, Nagyerdei Stadion, 4254 néző. V: Fábián (Szpisják, Kormányos II)

 

DVSC: Verpecz – Nagy Z., Máté P., Mészáros N., Korhut (Ferenczi J., 52.) – Varga J. – Jovanovic, Mihelic, Szakály P. – Kulcsár T. (Szécsi, 74.), Tisza (Balogh N., a szünetben)

Pápa: Szűcs L. – Gál Sz., Csizmadia, Bogunovics, Frizoni (Waltner, 63.) – Nagy T. – Vankó (Csilus T., 35.), Juhász D., Randjelovics, Király B. (Schmid, 77.) – Seye

 

Gól: Szakály (44.), Mihelic (58. – 11-es), Balogh N. (59., 87.)

Sárga lap: Tisza (29.), Varga J. (73.), ill. Szűcs L. (58.), Seye (83.), Waltner (92.)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC