nb1.hu

Dunaújváros–DVTK: Aki mert, az sem nyert – VIDEÓ

Dunaújváros – Sokba kerülhet: több meccslabdát is elrontott a DPASE.

Rados, Kovács, Husic, Alves és Koman sérülés, Egerszegi öt sárga lapja miatt nem állhatott Vitelki Zoltán rendelkezésére a DVTK dunaújvárosi fellépésén. A vendégcsapat mellett szólt – még így is – a jobb játékerő, és persze a legutóbbi, Pápa ellen kibrusztolt első tavaszi győzelem is. Ugyanakkor Artner Tamás tanítványai meg a közvetlen rivális Haladást tanították legutóbb móresre (4-1-es győzelemmel Szombathelyen).

 

Fotó: dvtk.eu (archív)

 

A miskolciak újabb kiesőjelölt ellenfele támadó szellemű középpályásokkal teletűzdelt, bátor összeállításban, offenzív játékkal kezdett. A miskolciak némileg többet birtokolták ugyan a labdát, de a rendkívül sokat vállaló Jakab vezérletével, a gyors hazai támadásokban – valamivel – több gólveszély rejlett. Különösen Eppel ziccerénél, majd Böőr léc fölé szállt lövésénél. A szünet előtti percekben aztán, Vaskó fejesénél már Antal kapus bravúrjára is szüksége volt a DVTK-nak (addig a kapu eltalálása azért gondot okozott a hazai játékosoknak).

 

A második félidőben is sokkal szorgosabban játszott, többet tett a győzelemért a Dunaújváros, a vendégek nem hiába cseréltek be két támadót (Bacsát és Takácsot) is az utolsó húsz percre. Ettől még a 75. percben a hazaiak cserejátékosa, Grubjesics hagyta ki a meccslabdát, 5 méterről a léc fölé fejelve. Legalábbis az első meccslabdát, merthogy a második, szintén 5 méteres fejesből Böőré volt, aki a 93. percben vétette el ziccerből a kapu jobb oldalát.

 

Dunaújváros–Diósgyőr 0-0. A részletes tudósítást ide kattintva olvashatja el!

 

A bajnokság jelenlegi állását itt érheti el!

 

[video:https://youtu.be/WSqzsq26X1w width:610]

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC