nb1.hu

Bojkottálják a meccseket, mégis átutazták az országot

Nyíregyháza – A Szpari ultrái meglepték a bravúrcsapatot.

Az NB I 23. fordulójának meglepetését szolgáltató Nyíregyháza Spartacus labdarúgócsapatát – manapság a magyar fociban szokatlan módon – az ultrái is segítették a Győri ETO idegenbeli legyőzésében. Igaz, rendhagyó módon: a meccset továbbra is bojkottálták, de így is elutaztak Győrbe, és köszöntötték a csapatukat a lefújás után.

 

Fotó: Facebook/Elit '07

 

„A mérkőzések látogatását továbbra is bojkottáljuk, de úgy gondoltuk, meglepjük a srácokat Győrben. Mintegy 30-an keltünk útra szombat reggel, hogy délután már győri barátaink társaságában múlassuk az időt a vizek városában, a meccset egy belvárosi sörözőben tekintettük-szurkoltuk végig, majd a lefújást követő örömködés után az ETO Park felé vettük az irányt, ahol némi hangzavar és pirotechnikai eszköz kíséretében a busznál várakozó játékosokat vettük célba, nem kis megdöbbenést okozva ezzel nekik…

A csapatbusz olyan fergeteges buzdítás közepette gurult ki a stadiontól, mintha legalább bajnoki címet nyertünk volna, mi pedig belevetettük magunkat a győri éjszakába vendéglátóinkkal, akiknek hálásak vagyunk ezért a felejthetetlen hétvégéért, és köszönjük az elsőosztályú vendéglátást!” – áll az Elit ’07 nevű szurkolói csoport Facebook-oldalán megjelent beszámolóban.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC