nb1.hu

Bekő Balázs nem érti, miért vették el KTE gólját

Kecskemét – Kondás Elemér szerint uralták a mérkőzést.

Az OTP Bank Liga 23. fordulójának a nyitómérkőzésén a Debrecen kiváló meccsen nyerni tudott a Kecskemét vendégeként, így már nem veretlen a lila-fehér gárda tavasszal. A találkozót követően a vezetőedzők értékelték a látottakat.

 

Kondás Elemér (DVSC): – Változtattunk a korábbi taktikánkon, mert azt akartuk, hogy hatékonyabb legyen a középpályás játékunk, ami sikerült is. Uraltuk a mérkőzést, de az ellenfél pontrúgásaiban ott volt a veszély. A bekapott gólnál megvoltunk létszámban, sajnos figyelmetlenek voltunk, de hamar egyenlítettünk, majd szép támadás végén a győztes gólt is megszereztük. Ez után is megvoltak a lehetőségeink, a végén a KTE hosszú labdákkal operált, ezért is cseréltünk hátra.

 

(fotó:kecskemetite.hu)

 

Bekő Balázs (KTE): – Nem vagyok szomorú és elégedetlen. A játékosok mindent kitettek a pályára, le a kalappal előttük. Az első félidőben nem tudom, miért vették el a gólunkat, mivel a mi játékosunkat rántották le. Sikerült megszerezni a vezetést, de a Debrecen képzett középpályásai fölénk kerekedtek és ebből jól jött ki az ellenfél. A második bekapott gólunk fegyelmezetlenségnek köszönhető, voltak hibáink, de összességében elégedett vagyok.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC