nb1.hu

Bekő Balázs: a haldoklóba nem rúgunk bele…

Budapest – Vignjevics: jó az alap a sikeresebb jövőhöz.

Mint arról beszámoltunk, az Újpest könnyedén, 3-0-ra verte a lelkileg összeroppant, a licencproblémái miatt az NB I-től búcsúzó Kecskemétet. A találkozót követően a vezetőedzők értékelték a látottakat.

 

Bekő Balázs (KTE): – Tisztességesen helytálltunk, nem nagyon tudok most mit mondani. Az érzelmi és az idegállapotomról sok mindent elárulnak az első félidőben történtek. Jogos tizenegyest reklamáltam, maximálisan igazam volt, a haldoklóba nem rúgunk bele, főleg nem ekkorát. Abszolút minden pozitív volt Kecskeméten, annyi szeretet kaptam, ami visszaadhatatlan, vagy csak a töredékét tudtam visszaadni a munkámmal. Örökké a szívemben fogom őrizni Kecskemétet, remélem lesz még futball, NB I-es foci itt. Szeretnék mindent megköszönni a szurkolóknak, a játékosoknak.

 

(fotó:nb1.hu)

 

Nebojsa Vignjevics: – Ilyen mérkőzésre számítottam. Motivációs különbség volt a két csapat között, a KTE rossz lelkiállapotban lépett már pályára. Nem teljesítettünk száz százalékosan, de jó eredmény született. Szeretném megköszönni a szurkolóknak, fantasztikus hangulat volt a stadionban. Amennyiben a sikeres szériát tudjuk folytatni a következő bajnokságban, akkor komolyabb célokat lehet kitűzni. Ez az idény arról szólt, hogy motivált, jó közösséget rakjunk össze, ez sikerült, amely jó alap a sikeresebb szezonhoz.

 

Újpest-Kecskemét 3-0. A mérkőzés részletes beszámolója a linkre kattintva olvasható!

 

 

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC