nb1.hu

Angol kapcsolattal segítene az ETO-n egy NB II-es klub

Győr – Egyelőre nem vezettek eredményre a tárgyalások.

Mint arról beszámoltunk, Szasa Sztevanovics, a Győri ETO labdarúgócsapatának klubigazgatója elmondta, nem tud külföldi befektetőkről, egyedül a városvezetésben bízik, a klubnak mindegy honnan, csak pénzt kell szereznie, mivel legkésőbb május 8-ig eldől, melyik osztályban folytathatja a csapat a szereplését a következő szezonban.

 

Eközben az nso.hu megtudta, hogy az NB II-es Szigetszentmiklós vezetésének közreműködésével került képbe Győrben egy angol befektető.

 

„A hírek szerint az angol cég az NB II-es Szigetszentmiklós vezetőinek közreműködésével, segítségével került kapcsolatba az ETO-val. Egyelőre azonban ezek a tárgyalások sem vezettek konkrét eredményre” – írja a lap, hozzátéve, hogy több forrás is megerősítette az információt.

 

(fotó:mti)

 

A Nemzeti Sport Online szerint a szóban forgó cég egyelőre nem kívánja felfedni kilétét a nyilvánosság előtt, de magyarországi képviselőiken keresztül annyit lehet tudni róla, hogy Nyugat-Európában van már érdekeltsége a futballpiacon, és elsősorban a hosszú távú nemzetközi szereplés lehetősége és valószínűsíthetően a megfelelő győri infrastruktúra miatt lát befektetési lehetőséget a klubban.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC