nb1.hu

A Vidi a rekordért, a Paks a negyedik helyért küzd

Paks – Csertői gratulált, Heffler Tibor félreteszi az érzéseit.

A múlt héten a bajnoki címét bebiztosító Videoton a Paks vendége lesz az OTP Bank Liga 27. fordulójának zárómérkőzésén. A székesfehérvári csapat számára azonban az utolsó négy forduló sem tét nélküli, hiszen a csapat célja, hogy megdöntse a DVSC 74 pontos bajnoki rekordját, míg a Paks a Lokival van nagy versenyben a negyedik helyért, amely Európa Liga indulást érhet, mivel a Fradi és a Vidi játssza a Magyar Kupa döntőjét.

 

„Az első mondatom nem is lehet más, mint gratuláció a friss bajnoknak. Sok sikert kívánok a Videotonnak a nemzetközi porondon! Ugyan már megnyerték a bajnokságot, de biztos vagyok benne, hogy nem fognak leereszteni, hanem továbbra is nagy erővel vetik bele magukat a küzdelembe. Mondanom sem kell, hogy remek játékosok alkotják a keretüket, akik éhesek minden sikerre. Utóbbira mi is vágyunk, de ehhez jobban kell játszanunk az elmúlt néhány mérkőzésünkhöz képest. Koncentrációra, az utolsó percig tartó figyelemre lesz szükségünk. Bízom benne, hogy egy jó mérkőzést fognak látni a kilátogató szurkolók vasárnap este.” – árulta el Csertői Aurél a Paks honlapjának.

 

 

Heffler Tibor, a két csapat valamennyi élvonalbeli találkozóján szerepelt – 16 alkalommal paksi színekben, míg ősszel már piros-kékben lépett pályára.

 

„Természetesen egy szolid ünneplés megtörtént, mindenki nagyon boldog. Nagyon örömteli a siker, hogy el tudtuk érni. Továbbra is megvannak a céljaink, a soron következő mérkőzéseinket is szeretnénk megnyerni, már az első, vasárnap a Paks ellen is. Száz százalékosan készülünk az edzésen, úgyhogy csak a győzelem az elfogadható számunkra. Biztos fura lesz Pakson vendégként szerepelni, de próbálom ezen túltenni magam és csak a saját feladatomra koncentrálni, a csapat érdekeit előtérbe helyezni, megvalósítani azokat a feladatokat, amiket kérnek tőlem. A Paks masszív csapat, minden ellenfeléből tudatosan felkészül, úgyhogy senki nem mehet biztosra ellene. Ennek megfelelően készülünk, de magunkkal szeretnénk foglalkozni”– mondta Heffler Tibor a vidi.hu kamerája előtt.

 

OTP Bank Liga, 27. forduló

Paksi FC-Videoton

Paksi Stadion, vasárnap 18.30 (tv: Sport 2)

Játékvezető: Berke Balázs

 

A mérkőzést élőben közvetítjük!

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC