nb1.hu

A tíz emberrel küzdő Pécs simán kikapott Pakson

Paks – Polekszics kiállítása eldöntött minden fontos kérdést.

Az OTP Bank Liga 23. fordulójában az idén kiválóan szereplő Paks a kiesés elkerüléséért harcoló Pécset fogadta az atomvárosban.

 

A találkozó rémálomszerűen indult a mecsekaljai gárda számára. Már a hatodik percben emberhátrányba került a vendég csapat, miután Polekszics lerántotta ziccerben Balázst, amiért ráadásul tizenegyes is járt, a büntetőt pedig Báló értékesítette. A folytatásban megvoltak a lehetőségei a Pécsnek is, de Könyves ziccerből lőtt góljával a félidőben már 2-0-ra vezetett a Paks.

 

 

A fordulás után szinte csak a Pécs térfelén folyt a játék, újabb gól azonban már nem esett, így a vendégek megúszták a súlyos vereséget, azonban továbbra is nagyot kell küzdeniük a bennmaradásért, míg a Paks tovább tapad a Debrecenre.

 

OTP Bank Liga, 23. forduló
 

Paksi FC–Pécsi MFC 2-0
G.:
Báló (9., büntető), Könyves (32.)

Kiállítva: Polekszics (6.)

Jv.: Pintér Csaba (Berettyán Péter, Farkas Balázs)

 

Paksi FC: Molnár – Kulcsár, Rodenbücher, Gévay, Báló – Bertus, Kesztyűs (Lenzsér, 82.) – Könyves, Balázs, Bartha (Kecskés, 73.) – Haraszti (Hahn, 73.)

PMFC-Matias: Poleksic – Nagy J., Causic, Balogh B., Uzoma – Horváth A. – Pauljevic, Szatmári, Fröhlich (Gőcze, 7.), Weitzer (Rácz, a szünetben) – Makriev (Frank, 67.)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC