nb1.hu

A PAFC mindhárom pontot elvitte Pápáról

Pápa – Danilovics bravúrjai, Lencse gólja döntött.

A kiesés ellen küzdő Lombard Pápa már annak tudatában lépett pályára a Puskás Akadémia ellen az OTP Bank Liga 23. fordulójában, hogy a Dunaújváros nem tudott nyerni, így egy esetleges győzelemmel legalább a sereghajtótól megléphet egy kicsit.

 

Ehhez képest már az első játékrészben hátrányba került a héten a pénzügyeket tekintve rossz híreket kapó Lombard. A 27. percben a Spandler passzát követően Lencse indult meg, és mivel senki nem támadta végig tudta vinni a támadást, amely végén 15 méterről a bal alsóba lőtt. Az első félidőben újabb gól már nem esett, pedig megvolt az esély a Pápa előtt is, így egygólos vendég előnnyel vonultak a csapatok az öltözőbe.

 

 

A második játékrész első fél órájában nem sok eseményt jegyezhettünk fel, de fél óra elteltével ismét Danilovics mentette meg a Puskás Akadémiát a góltól, Stieber kiugratása után Seye vezette egyedül a kapusra, de a hálóőr óriásit védett. A hátralévő időben megtartotta az előnyét a PAFC, így a Pápa továbbra is a kieső helyen maradt, míg Benczés Miklós csapata megerősítette a helyét a középmezőnyben.

 

OTP Bank Liga, 23. forduló

 

Lombard Pápa–Puskás Akadémia FC 0-1
G.:
Lencse (27.)

Jv.: Vad II István (dr. Varga Zsolt, Márkus Tamás)

 

Lombard Pápa: Szűcs – Jagodics, Csizmadia, Bogunovic, Völgyi – Stieber, Pongrácz (Waltner, 76.), Csilus (Sluka, a szünetben) – Vankó, Seye, Randjelovic (Popin, 63.)

Puskás Akadémia: Danilovic – Szélesi, Tar, Tamás, Spandler – Vaszicsku (Guaru, 83.), Fiola, Kleinheisler, Polonkai, Lencse (Szakály D., 87.) – Tischler (Harsányi, 66.)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC