nb1.hu

A Honvédnak egy pont is elég az élvonalban maradáshoz

Budapest – Rossi: felkészültünk, Szűcs gesztusa a barátjának.

A Bp. Honvéd sem lehet teljesen nyugodt a bennmaradást illetően az utolsó, 30. fordulót megelőzően, viszont a Haladás, Dunaújváros, Honvéd hármasból egyértelműen kispesti csapat van a legjobb helyzetben, mivel három ponttal előzi két riválisát és csak abban az esetben eshet ki, ha hazai pályán kikap a már búcsúzó, ráadásul licenc nélküli Pápától, mindeközben a Hali és a DPASE is nyer.

 

„Fontos mérkőzésünk következik. Úgy érzem, hogy megérkezésünk óta jó munkát végeztünk. Mérkőzésről mérkőzésre egyre jobban játszottunk, de sajnos ez nem volt mindenre elég. Azt gondolom, hogy ettől függetlenül becsülettel elvégeztük a munkánkat, a játékosok is mindent megtettek a sikerért. Kívánom a Honvédnak, hogy a jövőben mindig csak eredményes bajnokágai legyenek – mondta Marco Rossi a Honvéd edzője a klub honlapjának.

 

(fotó:nb1.hu)

 

„Fáj a lelkem, hogy ez történt a csapattal, és hogy búcsút kell intenem a városnak, hiszen annyi minden köt ide. Itt nőtt fel a fiam, itt él a legjobb barátom, és azt sem szabad elfelejteni, hogy a mostani helyzet ellenére nagyon szép sikereket értünk el. Nagyon szeretem ezt a várost, biztos vagyok benne, hogy gyakori visszajáró leszek. A második számú kapusunknak, Horváth Gábor barátomnak nagy köszönettel tartozom, hiszen egész évben odaadóan segítette a munkámat, biztatott, maximálisan odatette magát az edzéseken is, azt gondolom, már nem az a fontos, hogy az NB I-es mérkőzéseim számát növeljem, hanem egyfajta gesztust gyakorolva arra a döntésre jutottunk, hogy a Honvéd ellen ő is kapja meg a lehetőséget és kezdőként jusson szóhoz” – mondta Szűcs Lajos a papa-ma.hu-nak.

 

OTP Bank Liga, 30. forduló

Bp. Honvéd-Lombard Pápa

Budapest, Bozsik József Stadion, szombat, 19.00 (tv: Duna TV)

Jv: Pintér Csaba

 

A mérkőzést élőben, online közvetítjük!

 

Az OTP Bank Liga állása itt érhető el!

 

 

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC