nb1.hu

A Győr a kiesés szélére sodorta a Haladást – VIDEÓ

Győr – A nagy bajban lévő ETO az NB II felé küldte a Halit.

A sajnálatos helyzetben lévő Győr – még az NB III-as indulás sem biztos – a kiesés ellen harcoló, immár a Mészöly Géza által irányított Haladást fogadta az OTP Bank Liga 27. fordulójában.

 

A Győr jól kezdte az összecsapást, ennek köszönhetően Rudolf Gergely góljával már a mérkőzés elején előnybe került. A gól felébresztette a Haladást – de nem csak neki, hanem az ETO-nak is adódtak gólszerzési lehetőségei – amelynek köszönhetően a korábbi győri játékos, Martínez révén fejjel egyenlített a szombathelyi együttes. Itt azonban még nem volt vége a gólok sorának az első játékrészben, az igazán agilisan játszó Lipták közreműködésének is köszönhetően Koltai fejesgóljával ismét a hazai gárdánál volt az előny.

 

(fotó:nso.hu)

 

A második félidő is kiválóra sikeredett, a játékrész elején ismét bealudt a Haladás, amelyet Lipták Zoltán használt ki egy szép átvétel után. A Haladás azonban nem adta fel és még több mint húsz perc volt hátra, mikor Radó András révén szépíteni tudott. A hátralévő időben mindkét oldalon adódtak még lehetőségek, újabb gól azonban már nem esett, így a szomorú jövőképpel rendelkező Győr szép sikerrel örvendeztette meg a kitartó szurkolóit, míg a Haladás nem tudott elmozdulni a kieső helyről.

 

Győr – Haladás 3-2. A mérkőzés részletes beszámolója a linkre kattintva olvasható!

 

A bajnokság jelenlegi állását itt érheti el!

 

[video:https://youtu.be/EOb-x3kw_S0 width:610]

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC