nb1.hu

A 32 bűvkörében: jégkrémet vegyenek Felcsúton!

Felcsút – Lehet belőle "35", de a meglepetés még titok.

Nem mindennapi akcióval készül a Puskás Akadémia a Kecskemét ellen bajnokira. A felcsúti gárda 32 százalékos kedvezménnyel készül jégkrém vásárlása esetén, ez a szám pedig tovább nőhet egy esetleges siker után.

 

„Mivel szombatra kellemes tavaszi időt ígérnek a meteorológusok, azt találtuk ki, hogy 32 százalékos kedvezményt kapnak a szurkolók, ha jégkrémet vásárolnak. Azért 32, mert felnőtt élvonalbeli csapatunk ennyi pontot gyűjtött eddig. Ha most hármat szerez (a KTE ellen), az Újpest elleni találkozón 35 százalékot adunk. Hogy mire? Azt egyelőre még nem szeretnénk elárulni…” – mondta a kemma.hu-nak Takács Bence, a PAFC kommunikációs igazgatója.

 

(Fotó:puskasakademia.hu/Takács József)

 

A csapat szerepléséről elmondta, legtöbb gárdánál korábban az volt megfigyelhető, hogy számukra a második év bizonyult vízválasztónak. Vagy kiesett az élvonalból, vagy hosszú időre tagságot váltott. A Puskás Akadémiának az idén már nem lehetnek kiesési gondjai, a harminckét megszerzett ponttal a tizedik helyen áll. Természetesen a csapat szeretne minél sikeresebb lenni, minél jobb eredményeket elérni, de most is hangsúlyozza: nekik elsősorban az utánpótlás-nevelés a fő feladatuk.

 

Van azért javítanivalója a PAFC-nak, mivel a múlt heti MTK elleni vereség már sorozatban a harmadik bajnoki kudarcot jelentette.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC