nb1.hu

0-1! a főszereplők nyilatkozták a lefújás után

Oslo – Storck,Kleinheisler, Király és Guzmics értékelése.

Mint jeleztük, Kleinheisler góljával 1-0-ra nyert a magyar válogatott Norvégiában a pótselejtező első felvonásán. Lefújás után a főszereplők értékeltek.

 

– Nagyon hosszú kilencven perc vár ránk. Nagy siker a mai, de a visszavágón kell hasznosítanunk előnyünket. Király óriásit védett az elején, majd beléptünk a játékba, gyönyörű gólt szereztünk. Nagy nyomás alá is kerültünk, de támadtunk is, fantasztikus volt a csapat. A pályafutásomban semmit nem jelent a meccs, mert én nem magamra, a magyar futballra koncentráltunk. A taktikai hozzáállásunk lehetett a siker kulcsa. Gera óriásit játszott, sajnálom, hogy nem lehet ott vasárnap velünk. Kleinheisler remek csapatban, remekül játszott – mondta Bernd Storck.

 

 

– Nagyszerű élmény számomra. Első meccsem, gólt is tudtam szerezni, ezt nem tudom elhinni. Nem tudom, hogy fedeztek fel Storckék. U21-es meccsen láttak játszani, megadták a lehetőséget, igyekeztem élni vele. Köszönöm a kapitánynak, hogy bízott bennem. A hetvenedik percben lecseréltek, már tényleg nem bírtam tovább. Végig küzdött a csapat, mindent megtett a győzelemért – mondta a gólszerző.

 

 

 

 

– Már a következő meccsre kell fókuszálni. Nem kell túl lihegni a sikert, hurrráhangulatot kelteni, elég csak a jó hangulat. Fizikálisan rendbe kell, hogy tegyük magunkat a visszavágóra. Mind az eddig száz meccsen emlékezetes, de az első és a századik keretbe foglalja össze. De inkább a felkészülésünkre koncentrálnék, hogy együtt, sikeresek tudjunk lenni – mondta Király Gábor.

 

 

– Szomorú hírekkel kezdtük a meccset, de mindent kiadtunk magunkból. Volt, hogy az utolsó emberünk ért oda, de a siker kapujába értünk. Még nem kell foglalkozni a továbbjutással. Nagyon erős a norvég válogatott, nehéz találkozó vár ránk. Bízom benne, hogy a szurkolóink segítségével megoldjuk a feladatot. Tudtuk, hogy az első tíz perc nehéz lesz, de megúsztuk, majd dolgoztunk tovább – mondta Guzmics Richárd.

 

 

Bernd Storck zseniális húzásai is kellettek a győzelemhez! Értékelés a Norvégia elleni győzelemről

 

 

Norvégia-Magyarország 0-1! Élő közvetítés!

 

 

Minden hír egy helyen a Norvégia-Magyarország felkészüléséről

 

 

Rossz emlékű spanyol bíró vezeti a budapesti visszavágót

 

 

Al Pacino üzenete a magyar válogatott tagjainak

 

 

All Goals – Norway 0-1 Hungary 12.11.2015 HD by sporttvks

Megosztás: