nb1.hu

Uborkaszezon

Debrecen – Hamarosan újra pöröghetnek az események.

Boldog új évet mindannyiunknak! És legyen csapatunk az, mely szerzi ezt a sok boldogságot a tavaszi idényben. Ránk fér, és hálásak leszünk nekik. Az edzőmérkőzések már megkezdődtek, és két új igazolásunk, a kapus Nagy Sándor és a csatár Eppel Márton már bemutatkozott. Egy másik szerzeményünkkel minden valószínűség szerint hamarosan aláírjuk a szerződést. Az egyetlen pozíció, amire még mindig keresünk és tesztelünk játékosokat, a balhátvéd pozíciója. Való igaz, hogy Szilágyi Lóri mellett Baráth Boti és esetleg még Bobál Dávid is el tudja játszani a bal védő pozícióját, de mindkettőre máshol számítunk. Szükség van még egy balhátvédre. Ezen is dolgozunk.

 

 

 

 

Szerdán játszottuk első felkészülési mérkőzésünket a Tatabányával. A csapatban több idegenlégiós játszik, mint a Real Madridban és a Barcelonában együttvéve, és, teszem hozzá, egyáltalán nem rossz játékosok. A jelenlegi Tatabánya minimum NB II-es szint. Hogy a sikertelen őszi start után feljutnak-e, nem tudom, de szerintem minden NB III-as csapatnak komolyan kell venni őket. Egy régi játékosunk, a remek szabadrúgásokat lövő és nagyon pontosan passzoló Portilla is náluk játszik. A mérkőzésen a mi kapufánkat is megrezegtette. Az első 20 perc kivételével csapatunk meggyőzően játszott az 5-2-es győzelem alkalmából. Az első gólt egy buta szabálytalanság után megítélt tizenegyesből kaptuk, míg a másodikat öt (nem viccelek, öt!) méteres les előzte meg. Természetesen egy kettővel alacsonyabb osztályban játszó csapat ellen illik is domináns játék után fölényesen nyerni.

 

 

Első csapatunknak a Goldball pályát is kibéreltük. Miután a téli időjárás korlátozza egyes pályák használatát a Bozsik Stadionban, el akarjuk kerülni, hogy akadémiai fiataljaink pályagonddal küzdjenek. Ezért számukra biztosítjuk a pályákat, míg az OTP Bank Ligában szereplő csapatunk jól érzi magát a Goldball pályán tartott edzéseken. Akadémiai játékos kölcsönző programunk is sikeres. Ebben a szezonban több olyan játékost adunk kölcsön, akikre a jövőben nagyon is számítunk, de szükségük lesz még rutinra és sok mérkőzésre a felnőttek körében. Centerünk, Tóth Barna például Vácra, kapusunk, Vajda Dániel Szigetszentmiklósra került kölcsönbe. Reméljük, hogy ez a kis kitérő nagy hasznukra lesz, és töretlen fejlődés után térnek majd vissza Kispestre. Utánpótlás csapataink is megkezdték a felkészülést. Somogyi Krisztián csapata, az U17-es már készül is két külföldi mérkőzésre: kedden a Chievo, szerdán a Maribor csapatával játszanak. Ezek a mérkőzések is a felkészülés részei. Ez évben még több mérkőzést játszunk majd külföldi ellenfelekkel, hogy a fiúk minél korábban ismerkedjenek meg a nemzetközi összecsapások ízével.

 

 

A legközelebbi viszontlátásig maradok baráti üdvözlettel:

George F. Hemingway

 

 

Beindul a nagyüzem, 9 NB I-es is edzőmeccset játszik! Teljes program, NB I-es rangadó is lesz, Megfagyunk-e? 

 

 

Németh Krisztiánnak vitája van a klubjával, Amerikát is elhagyhatja!

 

 

Loki: marad a kapus, szerb középpályás érkezett. Hamarosan újra pöröghetnek az események!

 

 

Stieber Zoltánt már ma bejelenti új csapata? A Bild szerint havi 55 ezer eurót kap majd havonta

 

 

Charlton: Vignjevicset esélyesként emlegette az angol sajtó, hogy a klub edzője lehet. Pár órával később az Újpest cáfolt, most meg az angolok jelentették be, hogy ki lett végül a szakmai munka irányítója!

 

 

A pénteki élő televíziós futballközvetítések

 

 

Sion: Mervó Bence megszerezte az első gólját

 

 

Guzmics Richárd már az Eb-re építi magát

 

 

Újabb magyar játékos igazolt a lengyel élvonalba

 

 

Balogh Norbert első edzése Palermóban – VIDEÓ

 

 

 

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC