All bad

Budapest – El kell ismerni az elküldött edző érdemeit.

Hát, már régen volt ilyen hétvégém. Úgy kezdődött, hogy szombat reggel a szokásos évi egészségügyi kivizsgálás során tűkkel szurkáltak össze-vissza. Utána loholva igyekeztem a Bozsikba, hogy megnézzem U19-es csapatunkat, amely elvesztette a mérkőzést, és így elkerült az első helyről. Délután Fehérvárra siettem, hogy lássam a Videoton feltámadását, amely élvezetes, ragyogó, a legjobb formáját idéző játékkal győzte le csapatunkat, amely valószínűleg nem ilyen ellenfélre számított. S hogy hétvégém tökéletes legyen, vasárnap délután NB III-as csapatunk szenvedett 3:2-es vereséget a kieső jelölt Bölcskétől a Bozsik Stadionban. Védelmünk a „Hogyan lehet 90 perc alatt 100 hibát elkövetni” című társasjátékot játszotta, így aztán minden kapunk felé tartott labda a hálóban kötött ki. Hozzáteszem, hogy a mienk már 2:0-ra vezettek az első félidő végén, s ebből az állásból fordított az ellenfél. Erre a mérkőzésre lehet mondani, hogy sok rossz egyéni teljesítmény volt, de a csapat rosszabbul teljesített, mint a játékosok egyénileg. Hát, ez egy ilyen hétvége. Valószínűleg az egész egy jól kitervelt összeesküvés volt, mert szombaton volt a születésnapom, és bizonyos sötétben bujkáló rémhírterjesztő ellenforradalmárok tönkre akarták tenni a hétvégémet.

 

 

 

 

Érdekes viszont, hogy újdonsült NB II-es női csapatunk a Försch Magyar Kupában 1:1-et játszott az NB I-es Kóka csapatával, és ezzel az eredménnyel bejutottak a kupában a legjobb négy közé. Gratulálok, ez nagyszerű eredmény! Remélem, jövőre lányaink már az NB I-ben játszanak.

 

 

Látható, hogy a televíziós közvetítések számának csökkentése egyáltalán nem növeli a nézőszámot. Azt gondolom, az ebben az idényben bevezettet televíziós rendszer egy nemes próbálkozás volt, ami kétségkívül megbukott. A szezon előtt csak találgathattunk a változás eredményéről. Most már valódi számokat számolhattunk. Szerintem nem szabadna sokat várnunk, és már a tavaszi szezonban minimum 3-4 mérkőzés közvetítését kellene támogatnunk. Semmi értelme elzárni a magyar publikum nagy részét a hazai mérkőzésektől, ha ezzel semmilyen nézőszám növekedést sem érünk el. Ha valami nem működik, azt nem kell erőltetni. Ezt már Lenin is írta. Vagy Arnold Schwarzenegger volt az?

 

 

A legközelebbi viszontlátásig maradok baráti üdvözlettel:

George F. Hemingway

 

 

 

Nem újpesti cigány, hanem angyalföldi király! Gondolatok Szanyó Károlyról 

 

 

Magyar-norvég: Storck sajtótájékoztatója: halasztás lehet

 

 

Már nem Szanyó a Vasas edzője

 

 

Sebők Vilmos szerint álomsorsolás, hogy Norvégiát kaptuk

 

 

Így repült először a Groupamában az élő Fradi-sas! VIDEÓ!

 

 

A Paks elleni vereség után az Újpest-szurkolók feszült hangulatban beszéltek el a csapattal a busznál. Kabát és Balajcza nyilatkozott a történésekről

Legfrissebb híreink