nb1.hu

ZTE-Puskás: az U21-es válogatott szélsője szerint maximális koncentráció kell

A Puskás Akadémia három pontért utazik Zalaegerszegre.

Komáromi Györgyöt, a Puskás Akadémia és a magyar U21-es válogatott szélsőjét a péntek esti, Zalaegerszeg elleni mérkőzésről kérdezte a felcsúti klub stábja.

„Edzés előtt levideóztuk a Paks elleni meccset, kiveséztük a hibákat, egyértelműen a koncentrációnkon kell javítanunk, hiszen megvoltak a helyzeteink. Az edzéseken még többet kell gyakorolnunk a helyzetkihasználást, hogy a Zalaegerszeg ellen gólokat szerezhessünk.”

A legutóbbi bajnokin 2-1-es vereséget szenvedett Zalaegerszegen a Puskás Akadémia, de nem sokkal előtte a Magyar Kupa elődöntőjében találkozott a két csapat, akkor a ZTE a hosszabbításban harcolta ki a győzelmet és jutott be a fináléba. A 21 éves játékos áprilisban csereként lépett pályára és jól emlékszik arra a mérkőzésre.

„A végsőkig harcolni kell ellenük, mert a kupában is az utolsó percben kaptuk a gólt. Eddig idegenben jól teljesít a csapat, és bízom benne, hogy Zalaegerszegen is nyerni tudunk.”

A felcsútiak a sereghajtó otthonában bizonyíthatnak, az OTP Bank Liga nyolcadik fordulójának nyitómérkőzése, a Zalaegerszegi TE – Puskás Akadémia ma este 8 órakor kezdődik.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC