nb1.hu

ZTE-MTK: a szív diadala volt Boér szerint, Horváth Dávid a pozitívumokat emelte ki – reakciók

Mindkét csapat nagyot küzdött.

Küzdős mérkőzésen sikerült otthon tartania a Zalaegerszegnek a három pontot, miután 2-1-re legyőzte az újonc MTK együttesét. A találkozót követően értékeltek a vezetőedzők. 

Horváth Dávid (MTK): Sok olyan momentum volt, amikor kizökkenhettünk volna, vagy elveszthettük volna a stabilitást. Sokszor közel jártunk a gólhoz. A csapatjátékra lehet építeni, persze a hatékonyságban van hova fejlődni.Reméljük a jövőben eredményesebbek leszünk. Mindenki tette a dolgát, voltak jó teljesítmények, Zsóri becserélése akkor került sor, amikor fogytak a területek. A csapatjáték és a küzdőszellem az a két dolog, amit a mai meccsből tovább kell vinnünk és reméljük a jövőben sikerre vezet. (M4 Sport) 

Boér Gábor (ZTE): Jól kezdtük a mérkőzést, gólt is tudtunk szerezni. Utána rémálom szerű volt, elment pár embernél a koncentráció. Mentális gondok voltak, de most végre volt szerencsénk a kétes szituációkban. A félidőben is azt próbáltam sulykolni, hogy szívből kell megoldani és a srácoknak dobbant is a szíve és megoldottuk ezt a feladatot. Volt két peches sérülés remélem hogy nem dőlnek ki. Örülök a győzelemnek. (M4 Sport)

OTP BANK LIGA 2. FORDULÓ

ZTE FC-MTK Budapest 2-1 (2-1)
ZTE Aréna, 1823 néző, v.: Csonka
gólszerzők: Sajbán (3.), Tajti (45+4., 11-esből), illetve Németh K. (32.)
sárga lap: Szafronov (15.), illetve Zsóri (65.), Kosznovszky (94.)
ZTE FC: Gyurján (Senkó 70.) – Huszti, Mocsi, Szafronov, Csóka (Gergényi, 37.) – Mim (Soltész, 78.), Sankovic, Kovács B. (Szendrei, 37.), Tajti – Ikoba (Szalay, a szünetben), Sajbán
MTK Budapest: Demjén – Hej, Kádár, Bobál D. (Molnár R., 82.) – Kovács M. (Spalek, 87.), Kata, Thiam (Kosznovszky, 59.), Bognár, Antonov – Németh K., Stieber (Zsóri, 59.)

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC