nb1.hu

ZTE: fókuszban az összeszokottság

A visszatért védő nyilakozott.

A hatodik helyen álló DVTK hazai pályán fogadja a nyolcadik helyezett ZTE-t az OTP Bank Liga 8. fordulójában. A két csapat között mindössze két pont a különbség a tabellán, míg a zalaiak előnye ugyanennyi a már kieső helyen lévő Kecskeméttel szemben.

A ZTE az előző fordulóban éppen a Kecskemét ellen nyert 2-1-re hazai pályán. Ezen a mérkőzésen több visszatérő játékos is volt a Zalaegerszegben, köztük Csóka Dániel, aki kezdőként bizonyíthatott. Csóka legutóbb április 26-án lépett pályára a Puskás Akadémia ellen. A védő a klub honlapjának nyilatkozott.

„Nagyon örülök, hogy ennyi idő után újra a pályán lehetek, és különösen boldog vagyok, hogy legutóbb kezdőként szerepelhettem. Az volt a célom, hogy egyszerű, jó játékkal térjek vissza, hiszen közel öt hónapja nem játszottam mérkőzést. Természetesen örülök a gólnak, de a legfontosabb, hogy hazai pályán tudtuk tartani a három pontot a KTE ellen. A DVTK otthonában is nehéz mérkőzésre számítok, de a héten keményen készülünk arra, hogy Miskolcról is pontokkal térjünk haza. A szezon eleje óta voltak jobb és rosszabb meccseink, de úgy érzem, hogy az összeszokottságunk sokat fejlődött az elmúlt fordulók során. Ez különösen fontos, mivel több új játékos is érkezett a nyáron, és időre van szükség az új igazolások beépítéséhez.”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC