nb1.hu

ZTE: a DVSC-től érkezett támadó 

Komoly rutin van a háta mögött. 

Az NB I. 11 helyén álló Zalaegerszeg hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette a Debrecen csapatától a horvát Antonio Mancét. A 28 éves támadó többszörös utánpótlás válogatott, aki 2014-ben mutatkozott be a horvát élvonalban, az NK Istra csapatában. Ezt követően 2015-2017 között a szlovén NK Domzale együttesét erősítette, mellyel szlovén kupát nyert. 2017-2019 között az AS Trencín csapatában szerepelt, majd a francia élvonalban is megfordult mielőtt az Osijek következett.

Magyarországra 2020 augusztusában került, amikor kölcsönbe érkezett a Puskás Akadémia gárdájához. 2021-ben egy németországi kitérőt is tett, ahol a Bundesliga2-ben szerepelt az Erzgebirge Aue csapatával.

Antonio Mance másfél szezon alatt 17 bajnokin szerepelt a Lokiban, ezeken két gólt szerzett. Mance két éves szerződést írt alá a zalaiakkal. 

Vasárnap a Zalaegerszeg a Ferencváros fogadja az NB I 6. fordulójában. Az Nb1.hu a találkozót kiemelten kezeli. Visszatekintőnkben mutatjuk be, hogy mire számíthatnak a csapatok.

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC