nb1.hu

Zsóri és Zuigeber is távozhat az MTK-tól: NB II-es csapatok csábítják őket

Továbbra is két fontos posztra keresnek játékosokat a kék-fehérek.

Rapszodikusan szerepel az MTK. Már jeleztük, hogy a kék-fehérek télen középső védőt és gólerős támadót igazolnának, de most itt vannak a legújabb fejlemények. Az NB1.hu úgy tudja, Horváth Dávid csapatából két játékost is egy-egy NB II-es klub figyel.

HELYZETJELENTÉS

Újoncként a hatodik helyen áll jelenleg a tabellán az MTK. Volt, hogy a kék-fehéreknek volt már négy vereségük is egymás után, a legutóbbi két bajnokijukat viszont megnyerték.

Horváth Dávid csapatából az alapemberek közül a védő Bobál Dávid hosszabb ideje sérült, hónapokig nem játszhat még. Németh Krisztián viszont felépült már a sérvből. A kecskeméti 2-1-es sikerből csereként beállva, a DVSC hazai pályán történő legyőzéséből viszont már kezdőként (72 percet volt a pályán) vette ki a részét.

ÁTIGAZOLÁSI FEJLEMÉNYEK

Mindezektől függetlenül viszont továbbra is a közvetlen védelemben és a támadósorban bevethető játékosokat keres a klubvezetés.

Zsóri Dániel (nyitó képünkön) és Zuigeber Ákos sorsa viszont bizonytalan.

Fotó: MTK Budapest

Zsóri 10 NB I-es mérkőzésen léphetett eddig pályára az ősszel. 456 percet volt a pályán, 6 alkalommal volt kezdő, gólt nem szerzett. Zuigeber 5 meccsen játszott (mindig becserélték), összesen 109 percen át bizonyított. Azaz, egyik sem alapember.

Az NB1.hu több forrásból úgy értesült, hogy Zsórit korábbi klubja, az NB II-ben középcsapatnak számító Budafok vinné a téli átigazolási szezonban. Zuigeberre a másodosztály éllovasa, a Nyíregyháza figyelt fel.

A Transfermarkt szerint a 150 ezer eurót érő Zsóri 2025 nyaráig köti szerződés a kék-fehérekhez. Társát, akinek az értékét 200 ezer euróra saccolja a német szakportál, szintén.

Ha a játékosok majd távozhatnak, akkor valószínűleg kölcsönadásokról lenne szó.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC