nb1.hu

Víz alatt a tavalyi csodacsapat pályája, játék nélkül ment tovább a címvédő a Magyar Kupában

A Paks ellenfele új időpontban reménykedett.

Mezőörsön kezdte volna meg a Magyar Kupa idei szezonját a címvédő Paks, de az időjárás közbeszólt. A Győr-Moson Sopron vármegyei I. osztályú klub tegnap a közösségi oldalán közzétett bejegyzésében még azt olvashattuk, hogy a várható heves esőzés ellenére zajlik a pálya előkészítése a hétvégi kupameccsre. A Mezőörs KSE elnöke, Szőke Barnabás a Csakfocinak mesélt az MLSZ döntésének okáról.

A Rossi-féle Honvéd magyar bajnok kapusa óriási sikerre készül az 1000 fős faluval – interjú

„Már most víz alatt van a pálya, és ezt már jeleztük is tegnap a szövetség felé. Ismerjük a pálya adottságát, a közelben található a Bakony-ér, valamint a Bakonyból is jön le a nagy mennyiségű csapadék, és ilyenkor megtelik a patak, nyomja fel a talajvizet, nem tud elfolyni a pályáról a víz. Pont most jöttem a pályáról, már most víz alatt van a játéktér egy része. Ezt jeleztük az MLSZ felé, az volt a kérésük, hogy a két egyesület egyezzen meg egymással, a Paksi FC-vel be is küldtünk egy közös kérvényt egy új dátumról.”

A Paksi FC versenynaptárát figyelembe véve, számukra az október 9-i időpont volt a jó, mi ezt el is fogadtuk, így nyújtottuk be aláírva, lepecsételve a kérvényt az MLSZ-hez. A Versenybizottság azonban nem fogadta el ezt a dátumot, a Paks számára pedig más időpont nem volt megfelelő. Ez egy banális történet.

Dunavarsány-Újpest: ennek a két budapesti csapatnak a mezében nem érdemes elindulni a meccsre

A Magyar Labdarúgó-szövetség Versenybizottságának határozata így szól:

„A Versenybizottság tudomásul veszi, hogy a Mezőörs KSE sportszervezete a 2024/25. évi Férfi Felnőtt nagypályás labdarúgó MOL Magyar Kupában 2024. szeptember 15. napján (vasárnap) 15.00 órára kiírt Mezőörs KSE – Paksi FC kupamérkőzést lemondja és egyben a kupamérkőzést 3-0 gólkülönbséggel a Paksi FC csapata javára igazolja.”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC